Skip to main content

Themis werd gered van het eiland Hydra tijdens een TNR missie en werd naar Athene gebracht omdat ze verdere medische zorg nodig had. Ze had een operatie nodig om een oog te verwijderen en was al volledig blind aan haar andere oog. Themis is in de Griekse religie de personificatie van rechtvaardigheid, godin van de wijsheid en goede raad, en de vertolker van de goden.
Verder is ze gelukkig en gezond en klaar om geadopteerd te worden! Ze is een heel lieve en rustige blinde poes. Ze verkent rustig de omgeving, want ze is nog best verlegen. Meestal verstopt ze zich graag onder de bank waar ze zich veilig voelt. Ze vecht niet met andere katten, maar is wel voorzichtig als ze haar proberen te benaderen. Hetzelfde geldt voor mensen; ze is er nog niet aan toe om geaaid te worden. Ze heeft geen voorkeuren als het op eten aankomt. Themis heeft wat tijd nodig om te wennen aan mensen en andere katten, maar als ze eenmaal haar angsten overwonnen heeft, zal ze de liefste en meest spinnende kat zijn die veel liefde zal geven, ven aan wie haar ook adopteert. Thermis zal bij oudere kinderen geplaatst kunnen worden. Ze is gesteriliseerd. FIV-FeLV-FIP CORONA-PARVO-GIARDIA, alles negatief.

Geboortedatum: 02-07- 2021 Geschat )
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op