Skip to main content

Hoi, ik ben Sophie.
Ik ben een lief en zachtaardig teefje. Ik kwam aan in het asiel op 21 augustus 2024, na een dappere reis. Op een dag stond ik buiten het kattenhotel, bang, hongerig en dorstig. Gelukkig, met veel geduld en zorg van de vriendelijke mensen hier, begon ik ze te vertrouwen, en nu ben ik klaar om een liefdevol thuis te vinden waar ik verder kan opbloeien.
Toen ik hier voor het eerst kwam, kreeg ik een volledig onderzoek door de dierenarts en ik slaagde voor al mijn testen met vlag en wimpel! Ik ben negatief getest op Dirofilaria, Ehrlichia, Leishmania, Babesia, Brucella, Parvo, Corona en Giardia. Wat ik wel regelmatig nodig heb zijn hydraterende baden omdat mijn huid een beetje droog kan worden, maar ik vind het niet erg – het helpt me om me geweldig te voelen!
Mijn persoonlijkheid is een beetje verlegen als ik nieuwe mensen ontmoet, maar zodra ik me veilig voel, word ik heel actief en speels. Ik hang graag rond met andere honden, en ik ben al goede vrienden met Buddy en Harmony in het asiel. De enige waar je op moet letten is mijn eten. Ik kan een beetje bezitterig worden, dus apart voeren is een goed idee.
Als het op mensen aankomt, ben ik erg aanhankelijk. In het begin ben ik misschien verlegen, maar ik warm snel op. Ik vind het heerlijk om geaaid te worden en zal kwispelen en kusjes geven om te laten zien hoeveel ik om je geef. Ik heb een goede band met de vrijwilligers hier, en ik ben graag bij ze in de buurt.
Ik werk aan mijn leibandvaardigheden en word elke dag elke dag beter, hoewel ik wel opgewonden raak en blaf of spring als ik echt blij ben. Ik zou graag bij een actief gezin wonen waar ik veel aandacht en speeltijd krijg, want als ik te lang alleen gelaten word, raak ik snel verveeld.
Over spelen gesproken, ik houd absoluut van rennen, touwtrekken met touwspeelgoed en achter ballen! Ik ben het gelukkigst als ik buiten ben in een omheinde tuin ben waar ik vrij en veilig kan rennen. Ik kan een beetje bang worden van harde geluiden of plotselinge bewegingen, dus ik geef de voorkeur aan een rustige omgeving. En als ik mijn favoriete mensen kan zien, kan ik nerveus worden, maar een beetje geruststelling helpt me om me snel beter te voelen.
Ik zit vol energie, vooral ’s ochtends en ’s avonds, als ik graag speel en rondren. Ik blaf vaak als ik me verveel of aandacht wil. aandacht wil, dus ik heb een gezin nodig dat mij kan vermaken en bezighouden. Ik kan een beetje voorzichtig zijn bij het verkennen van nieuwe plaatsen, maar zodra ik me veilig voel, neemt mijn nieuwsgierigheid het over! Ik ben graag in de buurt van mensen en zal vaak de aandacht opeisen.
Als het op eten aankomt, ben ik niet kieskeurig, gewoon droogvoer en ik heb geen speciale dieetwensen. Ik ben een gezonde eter en geen beperkingen.
Het perfecte huis voor mij zou bij voorkeur bij iemand die ervaring heeft met honden zoals ik. Ik hou van een plek waar ik buiten kan rennen en spelen, maar ik ben ook gelukkig met een gezin dat aan mijn behoefte aan zowel avontuur als genegenheid kan voldoen .
Wat mij echt speciaal maakt, is mijn grote hart. Ondanks alles wat ik heb meegemaakt, ben ik om lief te hebben en geliefd te worden. Ik krul me graag op je schoot om te knuffelen en je te overladen met genegenheid. Mijn speelse, lieve aard zou me een perfecte metgezel maken voor iemand die op zoek is naar een trouwe, liefdevolle vriend. Ik heb al zoveel vrienden gemaakt hier in het asiel, maar nu ben ik klaar om mijn liefde te delen met een eigen familie. Zou jij dat kunnen zijn?

Geboortedatum ( geschat ): 01-06-2020
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op