Skip to main content

Hallo! Mijn naam is Baby en dit is mijn verhaal! Ik woonde samen met mijn beste vriend Lenti en onze menselijke mama! Helaas moest ze naar het buitenland verhuizen en kon ons niet meenemen, dus zijn we verhuisd naar de kattenopvang en zijn op zoek naar een nieuw en liefdevol thuis.
Ik ben Lenti’s goede vriend, ook een blind poesje dat zijn zicht verloor aan een ernstige infectie. Door mijn grote ogen kun je een pittige kat zien, klaar om de omgeving te verkennen en nieuwe vrienden te maken. Ik ben vriendelijk tegen mensen, nieuwsgierig genoeg om je te benaderen en te leren wie je bent door je geur. Ik houd er niet van aangeraakt te worden, ik heb wat tijd voor mezelf nodig, wat heel begrijpelijk is voor een blinde kat die sterk vertrouwt op reuk en gehoor. Ik ben moedig, maar dat betekent niet dat ik soms niet bang ben. Ik wil geknuffeld worden door mijn vriend Lenti. Ik verken alles wat nieuw is en ga naar het omheinde gebied om wat zonnewarmte op te snuiven. Ik houd van zonnebaden! Ik speel graag met geluid uitstralend speelgoed, het liefst alleen of met mijn vriend Lenti. Ik ben erg dol op natvoer, tot op het punt van stelen van mijn vriend. Ik ben helemaal blind, en mijn grote ogen kunnen verwarren… want het ontbreekt me aan niets vergeleken met een ziende kitten. Als je diep in die grote ogen kijkt, vind je zeker een levenslange vriend, die alles al heeft gezien in je ziel!

Hallo! En mijn naam is Lenti en dit is mijn verhaal! Ik woonde samen met mijn beste vriend Baby. Ik ben blind sinds ik een kitten was door een ernstige ooginfectie. Ik ben een hele lieve kat en nogal terughoudend. Over het algemeen kan ik goed opschieten met andere katten, maar ik heb tijd nodig om me aan te passen. Ik ben vrij vriendelijk met mensen, hoewel in het begin een beetje verlegen ben, het is het beste voor mij om te leven in een huis zonder kinderen. Ik ben bang voor harde geluiden en schrik ik snel, dus heb ik een rustige omgeving nodig waar ik kan ontspannen en opbloeien. Ik geniet vooral van spelen met speelgoed dat geluid maakt en speel het liefst alleen of met mijn beste vriend Baby, die ook blind is en met wie ik het heel goed kan vinden. Ik zit graag op het hoogste punt van een kattenboom omdat dit me een veilig gevoel geeft. Ik heb niet echt een voorkeur voor eten, maar ik heb graag natvoer. Ik vind het fijn om gekrabd te worden op mijn hoofd of aan de basis van mijn staart, maar ik houd er niet van om opgepakt te worden, ik volg je liever. Ik heb een heel lief karakter ook al kan ik niet zien, ik voel aan de toon van je stem hoeveel ik je kan vertrouwen.

Beiden zijn gecastreerd. FIV-FeLV-FIP 15/4/24 negatief. Triple feacal (CORONA-PARVO-GIARDIA) negatief.
Geboortedatum Baby 05-06-2023 ( Geschat )
Geboortedatum Lenti: 01-05-2022 ( Geschat )
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op