Skip to main content

Bodie kwam vorig jaar vlak voor Kerstmis aan in het asiel. Ze was al hoogzwanger, dus ze hebben er alles aan gedaan om haar op haar gemak te stellen. Ze was een beetje verlegen en is nog steeds een beetje verlegen voor nieuwe mensen, maar een paar traktaties en ze zal zich aan je optrekken. Ze heeft wat geduld en begrip nodig.
Kort na Kerstmis beviel Bodie van haar prachtige puppy’s, die werden geadopteerd zodra ze oud genoeg waren. Zij was een zeer beschermende en geweldige moeder, die ervoor zorgde dat haar baby’s alles hadden wat ze nodig hadden. Nadat haar baby’s het asiel hadden verlaten, begonnen ze haar mee te nemen voor korte wandelingen en nu vindt ze het heerlijk om er op uit te gaan. Bodie kan een beetje bang zijn en geeft de voorkeur aan rustigere (bos)wandelingen. Ze heeft echter laten zien dat ze zich goed kan aanpassen en in verschillende leefsituaties kan passen.
Bodie is goed met andere honden en geniet van hun gezelschap. Ze kan zelfs baat hebben bij een thuis met een zelfverzekerde hond, hoewel ze ook herplaatst kan worden als enige hond, omdat ze nog steeds het gevoel hebben dat ze met de juiste begeleiding en als ze weet dat ze veilig en vertrouwd is, zich verder zal ontwikkelen en nog meer van haar persoonlijkheid zal laten zien. Ze is goed met kinderen, maar zoals gezegd is ze verlegen.
Bodie is gesteriliseerd, dus er zullen niet nog meer bundeltjes van vreugde komen.

Geschatte geboortedatum: 01-11-2021
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje
 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op