Adoptie op afstandprogramma "En ik dan?"

En…ik Dan?

fiogf49gjkf0d
Waarom “En…ik Dan?” voor een kansarm dier?

Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal wil graag met uw hulp de dieren die een tweede kans verdienen deze ook daadwerkelijk aan hen proberen te geven. Daarom hebben wij ons financiële steun op afstand programma “En…ik Dan?” opgestart! Binnen dit programma hebben wij een aantal dieren die uw hulp goed kunnen gebruiken.

Van uw bijdrage kan men een dier voer geven en indien nodig medicatie. Mocht u ons “En…ik Dan?” willen steunen dan helpt u mee dat een dier elk jaar zijn/haar vaccinaties krijgt, te eten krijgt, ontwormd en tegen vlooien en teken behandeld kan worden. Misschien kan het dier zelfs gecastreerd/gesteriliseerd worden van uw bijdrage. Sommige dieren hebben een grotere operatie nodig, ook dit kan dan misschien bekostigd worden via dit programma.
Dit geldt natuurlijk ook voor de nazorg.

Voor sommige dieren is de kans helaas klein om opgenomen te worden in een gezin.

Welke dieren komen bijvoorbeeld in aanmerking voor dit project:

• Dieren die vaak een (te) hoge leeftijd hebben om geadopteerd te worden
• Dieren met een chronische ziekte
• Dieren met een ( gedeeltelijke ) handicap
• Dieren die in het buitenland veel verzorging nodig hebben en waarvan de kosten te hoog worden voor de
opvangcentra ter plekke.
• Dieren die bij onze gastgezinnen worden opgevangen en hier al langdurig ( zullen ) verblijven 


Voor sommige dieren zal de mogelijkheid tot adoptie wel open blijven staan, elk dier verdient tenslotte deze kans.

Misschien is het een leuk idee om samen met familie, vrienden, kennissen, collega’s, op school of sportclub een dier financieel te steunen. Een dier een heel jaar voeren en de medische verzorging geven die het nodig heeft kost geld, soms veel geld. Daarom vragen wij u ook om het “En…ik Dan?” te steunen! U krijgt per mail een afbeelding en beschrijving van uw dier en natuurlijk wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van uw hond/kat/paard/ezel etc. Ook is het mogelijk een dier te steunen met een éénmalige bijdrage.

Mocht uw dier geadopteerd worden, dan lichten wij u z.s.m. in. Vanzelfsprekend kunt u hierna een ander dier financieel steunen op afstand.

U kunt zelf bepalen voor hoeveel u een dier per maand wilt ondersteunen, wel hebben wij een minimum bedrag ad. € 5.00 moeten instellen. Uw bijdrage kunt u storten op SNS Bank NL58 SNSB 0964 8257 16 t.n.v. Stichting Dierenhulp zonder Grenzen te Valthermond o.v.v. de naam van het door u gekozen dier.

Om mee te doen aan dit project kunt u het aanmeldingsformulier invullen
 
Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van dit aanmeldingsforumlier dan kunt u contact opnemen  met Marijke van Aalten per e-mail enikdan@dierenhulpzondergrenzen.com Zij zal u dan een formulier toesturen. Ook kan zij desgewenst meer inlichtingen verschaffen


Klik hier voor alle dieren die u een beter leven kunt geven.


 

 
Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen