Boomer en Duke


fiogf49gjkf0d
Boomer is een van de kittens van wie de moeder in augustus 2012 is overreden.
Er waren zes (identieke) rode kittens van ca. 3 weken oud die we hebben groot gebracht met een flesje (heel veel flesjes).
We noemden hen: "de zes kleine rode monsters".
Vier kittens zijn geadopteerd (in 2 paartjes) maar Boomer en Duke zijn bij ons gebleven. Boomer is ontzettend ondeugend maar ook héél erg lief.
 
Duke is het broertje van Boomer. Duke had een probleem met plassen en is op 5 november 2012 besneden.
Dit was de reden dat we hem (en zijn broertje Boomer) niet ter adoptie aangeboden hebben en hen bij ons hebben gehouden.
Hij heeft nog steeds 'n probleempje want hij plast op alles wat zacht is: op handdoeken, in de mand van de hond, op vloerkleden etc.etc.......!
Gelukkig is hij niet geadopteerd want waarschijnlijk zouden andere mensen niet kunnen leven met dit "probleempje'.
 
Update 03-03-2015
Boomer is de baas van alle katjes. Hij beheerst het kattenrijk.
 Duke is hier gebleven omdat hij een “plasprobleem” had. Dat heeft hij nog steeds want hij plast op alles wat los en vast zit...

Desalniettemin is hij een lieverd en we zijn dol op hem!


Update November 2016

In augustus 2012 hebben we zes kleine rode kittens opgenomen omdat hun moeder overreden was; ze waren slechts 2-3 weken oud en moesten allemaal nog met een flesje gevoed worden.

Duke was één van hen.

 

Vier van zijn broertjes en zusjes zijn geadopteerd toen ze 8 weken oud waren (twee van hen zijn teruggekomen –Rudy en Pinky-) maar omdat Duke een plasprobleem had (hij plaste op alle zachte dingen…) hebben we besloten om hem en zijn broertje Boomer bij ons te houden.

Duke is de allergrootste kater die we hier hebben en is ontzettend lief.

Boomer is een hele lieve kater maar moet wel in de gaten gehouden worden omdat hij nogal bazig kan zijn. Update april 2018 Hij is de Alfa kat....de Grote baas! Boomer is eigenlijk ontzettend lief maar als de andere katjes hem niet respecteren dan laat hij hen merken dat HIJ de baas is. Duke kan net als zijn grotere broer Boomer ontzettend bazig zijn tegenover de andere katjes maar hij is ook ontzettend lief en knuffelig.

Boomer en Duke hebben samen € 20,-- per maand nodig.


Geboortedatum: maandag 20 augustus 2012
Herkomst: Animal Care Malta
Adoptiebedrag nodig: 0,00
Geadopteerd door: anoniem € 10,- per maand. Nicole Jakobs € 10,- per maand.
   


Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen