Ludo en Luigi


fiogf49gjkf0d
Sammy & Alia twee verwilderde kittens die we opgepikt hebben omdat ze gevaar liepen waar ze waren; er bleken al
diverse katjes vergiftigd te zijn én het was een hele drukke straat.
Ze zijn heel erg bang omdat ze nooit met mensen in kontakt zijn geweest maar het gaat iedere dag beter.
 
Sammy & Alia hebben € 30,- per maand nodig.
de namen van Sammy en Alia zijn gewijzigd in “Ludo en Luigi” omdat het twee katertjes bleken te zijn ;-) Ludo en Luigi Het gaat heel goed met hen en zijn hier gebleven omdat ze erg wild waren en niet ter adoptie aangeboden konden worden. Ze zijn de allerbeste vriendjes van Fonzi en Gussy, die dezelfde leeftijd hebben en met wie ze als kittens zijn opgegroeid. Ze hebben ons alle vier veel problemen gegeven omdat Ludo en Luigi ringworm bleken te hebben en omdat ze samen met Fonzi en Gussy in een kamer waren, kregen deze het ook. Ze moesten dus allemaal behandeld worden en tegen de tijd dat ze weer helemaal gezond waren, vonden de mensen de mensen hen “te oud” (het was kittentijd dus er was volop aanbod) en daarom zijn ze allemaal hier gebleven. Ze zijn in september 2013 gesteriliseerd .
 
Update 03-03-2015
 Luigi is het broertje van Ludo maar hij houdt veel meer van Gussy, ze zijn samen opgegroeid en hij kan niet zonder hem. Wanneer Gussy maar éven uit de buurt is dan miauwt hij net zo lang totdat hij weer met hem herenigd is.


Ludo is een práchtige kater geworden! Hij wil niet graag aangeraakt worden maar als hij gevoerd wordt dan wil hij toch wel graag knuffelen

 Update November 2016

Luigi is samen met zijn broertje Ludo in mei 2013 opgepikt in Mellieha, nadat we een telefoontje hadden gekregen van bezorgde bewoners omdat er in hun buurt al diverse katjes vergiftigd waren en ze vreesden voor hun leven.

Ze waren ca. 6 weken oud en heel erg “wild” omdat ze nog nooit menselijk contact hadden gehad maar stukje bij beetje ging het wat beter.

Ze zijn opgegroeid met 2 andere kittens, Gussy en Fonzi, die van dezelfde leeftijd waren en

Luigi is nog steeds hélemaal verliefd op Gussy, hij kan niet zonder hem….

Hij wil nog steeds niet aangeraakt worden (door mensen) maar is super gelukkig.

 

Ludo is samen met zijn broertje Luigi in mei 2013 opgepikt in Mellieha, nadat we een telefoontje hadden gekregen van bezorgde bewoners omdat er in hun buurt al diverse katjes vergiftigd waren en ze vreesden voor hun leven.

Ze waren ca. 6 weken oud en heel erg “wild” omdat ze nog nooit menselijk contact hadden gehad maar stukje bij beetje ging het wat beter en Ludo wil nu graag geknuffeld worden wanneer HIJ daar zin in heeft maar is vooral erg verliefd op Heppin met wie hij hele dagen innig ligt te kroelen/slapen.


Update april 2018 Ludo is een rustige kater "op afstand" want hij wil absoluut niet aangeraakt worden. Luigi is een rustige kater "op afstand" want net als zijn broertje Ludo wil hij graag in de buurt zijn maar absoluut niet aangeraakt worden.

Geboortedatum: woensdag 1 mei 2013
Herkomst: Animal Care Malta
Adoptiebedrag nodig: 30,00
Geadopteerd door:
   


Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen