Rudy en Pinky


fiogf49gjkf0d
Rudy en Pinky zijn twee van de "zes rode monstertjes" van wie de moeder in augustus 2012 is overreden toen ze pas 3 weken oud waren die we hebben groot gebracht met flesjes (heel veel flesjes),
Rudy en Pinky werden evenals nog 'n paartje  geplaatst echter een paar weken geleden kreeg ik een noodkreet van de man die Rudy en Pinky geadopteerd had; hij vertelde dat z'n partner eind februari bij hem weggegaan was, dat hij (gelukkig) samenleefde met Rudy en Pinky maar dat hij terug moest naar Slovakia omdat zijn moeder heel erg ziek was. Of we hen terug konden nemen want hij vertrouwde niemand anders.......
Natuurlijk hebben we hen opgehaald en het afscheid was werkelijk hartverscheurend. Vladimir is een hele grote man maar  hij huilde zo verschrikkelijk! Hij hield echt zoveel van hen en het blijkt ook wel dat ze héél veel liefde gekregen hebben want het zijn twee ongelooflijke schatjes!
Ik heb hem beloofd dat ze voor altijd bij ons zullen blijven en ik houd me altijd aan mijn beloftes..
Ze zijn intussen volledig in ons katten-gezin opgenomen en ze zijn heel gelukkig
 
 
 
Update 03-03-2015
 Rudy is een hele lieve kater maar hij wil ook graag heel veel aandacht. Hij is nog steeds meestal in het gezelschap van zijn zusje Pinky te vinden. Ze waren samen geadopteerd maar zijn na ca. een jaar in onze opvang terug gekomen omdat de mensen die hen geadopteerd hadden gescheiden waren en terug gingen naar hun land van herkomst.Pinky is het allerliefste katje ter wereld. Ze is heel rustig maar wil wel graag héél veel aandacht.

Update November 2016

In augustus 2012 hebben we zes kleine rode kittens opgenomen omdat hun moeder overreden was; ze waren slechts 2-3 weken oud en moesten allemaal nog met een flesje gevoed worden.

Pinky en haar broertje Rudy zijn geadopteerd toen ze ca. 8 weken oud waren door een jong stel en waren erg gelukkig maar helaas kregen we in juni 2013 een telefoontje van haar “pappie” dat hij en zijn partner uit elkaar waren en dat hij niet meer voor hen kon zorgen omdat hij terug moest naar zijn thuisland.

Dus zijn Pinky en Rudy bij ons teruggekomen.

Het was duidelijk dat ze veel liefde gekregen hadden want het zijn de meest lieve katjes die je je maar kunt voorstellen.

Rudy is erg gevoelig en heeft veel persoonlijke aandacht nodig maar Pinky voelt zich prima bij alle andere katjes en heeft alleen haar dagelijkse knuffeltjes nodig. Update april 2018 Rudy is zeer gevoelig. Hij houdt zich van de domme maar is eigenlijk ontzettend slim. Hij kan alle deuren openen en de andere katjes weten dit. Ze gaan achter hem zitten om te wachten totdat hij een deur opent zodat ze hem allemaal kunnen volgen............ Pinky is een heel lief en makkelijk katje. Ze vindt alles best en kan met iedereen opschieten.


Geboortedatum: maandag 20 augustus 2012
Herkomst: Animal Care Malta
Adoptiebedrag nodig: 20,00
Geadopteerd door:
   

Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen