Negru


fiogf49gjkf0d
Negru werd een paar jaar geleden gevangen door de hondenvangers, werd gelukkig gered en geadopteerd door een familie. Hij was een familiehond, had een goed leven en hij had gezelschap van 4 andere honden. Negru's leven veranderde compleet toen het verschrikkelijke nieuws kwam dat de vrouw van het gezin kanker bleek te hebben. Zij moest geopereerd worden en erg dure behandelingen ondergaan. Hierdoor verloor zij haar huis en moest de honden afstaan. Negru kwam in het adoptiecentrum. Hij is rustig en erg lief en denkt vaak dat hij nog een puppy is. Hij vindt het heerlijk bij mensen te zijn, probeert zelfs op schoot te klimmen,  Met teefjes kan hij goed opschieten, reuen is nog niet bekend. Hij heeft een "gedraaid" pootje en zal nog geopereerd moeten worden. Na de operatie zal hij minstens 2 weken in de kliniek moeten blijven. De operatie kost ca € 450.00. 
 
Update mei 2016
 
Negru blijkt hartworm te hebben. De behandeling duurt maanden en is erg duur. In Roemenië  kost een flesje medicijn ca. € 100. Er zijn zeker vier flesjes nodig.
 
Wij zijn blij met elke bijdrage. 
 
Update Januari 2017
 
Negru moet nog aan zijn pootje geopereerd worden. Freek Abma en Pieter Dun hebben de volledige kosten van de operatie ad € 450 betaald. 
 
Update Juni 2017
 
Negru is geopereerd is heeft het dierenziekenhuis verlaten na een lange herstelperiode. Hij zit nu in een opvanggezin tot het einde van de maand omdat het asiel in deze herstelperiode geen optie is. Hij moet veel rusten en kleine wandelingetjes maken om het bot goed te laten herstellen.  We willen zo graag een thuis voor hem vinden. Het is zo'n lieve hond. Aan het eind van de maand moet hij helaas het opvanggezin verlaten en het is vreselijk voor hem om terug naar het asiel te gaan.  
 
 


Geboortedatum: zondag 6 september 2009
Herkomst: Boekarest - Roemenië
Adoptiebedrag nodig: 0,00
Geadopteerd door: Jolanda Verweij € 15 en A. Houtzager € 15 Miranda Meijers € 15 Freek Abma € 180 per kwartaal .
   Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen