Freddie


fiogf49gjkf0d
Juli 2016
 

Freddie behoorde toe tot een oude man in Alykes. Freddie "leefde" samen met Megan op een vervuild balkon. Het balkon was ommuurd, er was voor de honden niks te zien, hun wereld was erg klein. Megan was in het begin erg bang, maar had niet haar hele leven op het balkon gezeten, Freddie wel. Hij was totaal niet gesocialiseerd. Hij kon moeilijk gepakt worden op het balkon, ze hebben het met een slaapmiddel geprobeerd, zonder succes helaas. Een vrijwilliger die in de buurt woont besloot elke dag langs te gaan om eten te geven. Na een maand kon ze Freddie pakken en nam hem mee naar haar huis. Na twee dagen wist hij te ontsnappen en werd gevonden terwijl hij probeerde het balkon op te klimmen dat zo lang zijn thuis was geweest. Hij kon gepakt werden en nu kreeg hij bij zijn opvanggezin een grote kennel in de tuin.

Freddie zal veel tijd moeten krijgen en zal aan mensen moeten wennen. Naar de dierenarts met hem gaan kan ook nog niet.

Nu is Freddie minder gestrest, hij kwispelt als een hond hem benadert. Zijn opvangster kan hem aanhalen, maar zodra iemand anders nadert raakt hij in paniek en wil zich verstoppen. Het vertrouwen in mensen krijgen zal lang gaan duren, hierbij zal ook hulp bij ingeroepen moeten worden.

 
Update Augustus 2016
 
Freddie gaat enorm vooruit. Hij gaat met zijn opvang bijna dagelijks wandelen om onder de mensen te komen. Dus zonder professionele hulp is hij al het vertrouwen aan het terugkrijgen. Iedereen kan nu bij hem komen zonder dat dat hij zich verbergt.Als de opvang hem enadert is hij zo blij. Hij kwispelt en likt haar hand. In de auto gaat het ook prima. Onvoorstelbaar dat het al zo goed gaat. Volgende week gaan ze met hem naar de dierenarts.
 
Update september 2016
 
Het gaat elke dag beter met Freddie. De opvang gaat nu regelmatig met hem wandelen en hij krijgt steeds meer vertrouwen. Het is ongelooflijk hoe Freddie zich ontwikkelt door zo veel liefde en zorg. Hij is een vriendelijke jongen en vertrouwt iedereen. Hij houdt er van om aan de lijn te wandelen en hij wil steeds meer leren. Hij blaft nu niet meer zonder reden en hij speelt graag met andere honden.
 
Update September 2016 
 
Gisteren was een mooie dag voor Freddie. Hij ging met de opvang van Vaggos (ook ter adoptie) wandelen naar het strand en in het bos. De  honden konden het prima met elkaar vinden. Freddie wilde in het begin geen stap verzetten aan de lijn. En moet je nu zien. Hij leert heel snel en houdt van nieuwe uitdagingen. Hij is nu ter adoptie.
 


Geboortedatum: zondag 1 juni 2014
Herkomst: Zakynthos ZAWF
Adoptiebedrag nodig: 0,00
Geadopteerd door: Yvonne Grootenboers € 20 per maand Emy Fernhout € 15 per maand
   


Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen