Spice


fiogf49gjkf0d
November 2016

Spice werd bij ons gebracht op zondagmorgen 4 september 2016.

Ze was gevonden op een trottoir in Mellieha, nog nat en dus net geboren.

Wij staan er inmiddels om bekend dat het ons altijd lukt om zulke kleine kittens groot te brengen en daarom kloppen ze altijd bij ons aan; dus “het lieve leventje” begon weer: slapeloze nachten, om de 2-3 uur voeden, boertje, poepje en plasje, weer naar bed, klaarwakker, niet kunnen slapen, uiteindelijk toch in slaap vallen…. en de wekker gaat weer….

Gelukkig deed Spice het heel goed, ze dronk goed en kwam iedere dag voldoende aan maar het duurde wel lang tot haar oortjes en oogjes eindelijk open gingen, wat normaal is voor langharige kittens, die doen er altijd een beetje langer over. Ook duurde het wat langer voordat ze zelf ging eten want ze vond het kennelijk wel lekker en comfortabel om een flesje van “mammie” te krijgen.

Inmiddels is ze uitgegroeid tot een práchtig kitten en is ontzettend ondeugend. Omdat we op dat moment geen andere kittens van haar leeftijd hadden, is ze opgegroeid met de grotere kittens, volwassen katten én een grote hond, die ze allemaal kan pakken, zakken verkopen.

 
Update april 2018 Spice is een prachtig katje geworden en ontzettend lief maar ze kan ook een klein krengetje zijn. Ze zorgt er altijd voor dat ze haar zin krijgt.

Geboortedatum: zondag 4 september 2016
Herkomst: Animal Care Malta
Adoptiebedrag nodig: 30,00
Geadopteerd door: Yvonne Smit-Lubeck € 7 per maand
   
Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen