Max


Maart 2017
 
Max heeft behoefte aan iemand die van hem houdt en hem wil adopteren op afstand. Hij is ongeveer 7 jaar oud en heft een verledenne met problemen aan zijn ogen en oren. Wellicht is nog een operatie nodig om de problemen op te lossen. Max is gevonden terwijl hij vastgebonden zat op een plein in Argalasti op 28 augustus 2016. Hij leek blind te zijn omdat zijn ogen zo erg geinfecteerd waren. net als zijn linker oor. men heeft hem naar de dierenarts gebracht voor bloedtests en hij werd positief bevonden voor leishmania. Hij kreeg medicijnen voor zijn ogen en zijn oor. Hij is sinds die tijd opgenomen in een kennel. Zijn ogen en oor zijn behandeld met antibiotica en zijn ogen zijn zoveel beter dat hij weer kan zien. Alleen het oor was een probleem. Niets hielp wat men ook probeerde. Daarom besloot de dierenarts hem aan het oor te opereren in januari 2017. Hij is na de operatie nog drie weken bij de kliniek gebleven zodat hij de best mogelijke zorg kreeg. daarna is hij weer teruggebracht naar de kennel en hij is een vrolijke hond die vooral graag met de puppy's speelt. Hij schijnt geen pijn meer te hebben en de dierenartsen zijn zeer tevreden over het verloop. Max kan niet buiten de kennel geplaatst worden omdat hij onberekenbaar is met vreemden. Daarom is adoptie op afstand de enige mogelijkheid op dit moment. Hij heeft uw hulp nodig en iedere bijdrage is welkom.
De kosten voor de kennel bedragen € 100 per maand, het voer € 20 en de dierenartskosten zijn opgelopen naar
€ 2000.
 
Update mei 2017
 
Max moet in de kennel apart worden gehouden omdat hij de vrijwilligers van de kennel aanvalt. Er is nog steeds geen sponsor gevonden om het kennelgeld voor Max te betalen. Als daar niemand voor gevonden wordt dan zullen ze Max moeten laten inslapen. Het is dus een kwestie van leven en dood of er mensen zijn die de kennelkosten voor Max willen betalen. 
 
Update mei 2017
 
Yvonne Grootenboers  heeft aangegeven dat zij € 25 per maand wil gaan betalen voor de kennelkosten van Max omdat ook hij recht van leven heeft na alle ellende. Wij hopen dat er zich nog meer mensen zullen melden om een deel van de kennelkosten voor hun rekening te nemen.


Geboortedatum: vrijdag 1 januari 2010
Herkomst: Pilion - Griekenland
Adoptiebedrag nodig: 95,00
Geadopteerd door: Yvonne Grootenboers € 25 per maand Rulkens € 10 eenmalig
   Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen