Crazy


Juli 2017
 
Crazy zit het langst in het asiel. Ze is gered van een ketting in een klein dorpje in de bergen. Ze had geen hondenhok maar leefde in een rioolpijp zoals je op een van de foto's kunt zien.
Ze had een tumor in haar borst en er zijn door de dierenarts röntgenfoto's gemaakt. De dierenarts adviseerde om niet te opereren want dat zou te riskant zijn. Crazy was echter in goede conditie en at goed en haar bloedtesten waren goed. Dus is een second opinion gevraagd aan een andere dierenarts. Er bleken twee opties te zijn: of toch opereren met de kans haar op de operatietafel te verliezen of haar pijnlijk aan de tumor laten overlijden. Besloten is tot een operatie en die is heel goed gegaan. De tumoren in haar borst en op haar lever zijn verwijderd en ze is nu helemaal schoon.
Dus misschien is er een lieve familie die haar wil adopteren. Ze weegt ongeveer 30 kilo en is 50 cm hoog. Ze kan goed met andere honden maar ze houdt niet van drukke puppy's. Ze houdt enorm van mensen en houdt van knuffelen en aandacht.
 


Geboortedatum: maandag 1 januari 2007
Herkomst: Sofia - Bulgarije
Adoptiebedrag nodig: 50,00
Geadopteerd door:
   

Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen