Dieren ter adoptie van onze collega's

Lizzie Beschrijving

Lizzie is een slim en aanhankelijk hondje. Ze is een kwiek, speels en alert. Ze leert snel en het zal haar goed doen als je met haar gaat trainen. Bijv. eerst basis-gehoorzaamheidstraining, om een goede band op te bouwen. Daarna is ze waarschijnlijk bij uitstek geschikt om leuke sportieve cursussen te doen, zoals behendigheid en flybal. Ze vindt het bijvoorbeeld erg leuk om rond te sjouwen met takjes, een balletje e.d. 

Tegelijkertijd is Lizzie ook onzeker. Ze vindt het nog te spannend als je bijv. haar vacht wilt verzorgen. Doordat Lizzie nog onzeker is, is ze niet geschikt voor kleine kinderen. Oudere kinderen die al met honden kunnen omgaan en de signalen begrijpen, kunnen mogelijk wel. 

Lizzie zou er veel aan hebben als er al een hond, liefst een reu, in huis is. Een hond die zelfverzekerd is. Een hond waar ze zich aan op kan trekken. 

Lizzie is geen beginnershond, maar als je ervaring hebt met onzekere honden en bereid bent in haar te investeren, ben ik er van overtuigd dat je een hele leuke hond aan haar hebt. Lizzie is ca 45-50 cm groot.
 
Lizzie is van een collega organisatie. 

Soort Teef
Grootte Middel
Status ter adoptie
Geboortedatum 0
Herkomst
 Familie van
 

 

 

 

 

Klik en help ons helpen