Dieren ter adoptie van onze collega's

Honey Beschrijving
Honey is een vrolijk en lief hondenmeisje. Honey is een vechtertje gebleken. Ze is onder erbarmelijke omstandigheden geboren. Haar moeder was een van de vele kettinghonden op Kos. Zij beviel van 5 puppy’s. Honey heeft een blonde, fluffy vacht. We verwachten dat ze een medium maat, zo’n 40-45 cm zal hebben, als ze eenmaal uitgegroeid is. Honey verblijft bij een gastgezin in Spijkenisse:

Honey is een pup die nog veel moet leren. Inmiddels kan ze even alleen zijn, af en toe jankt ze dan. Haar gastgezin gebruikt geen bench, ’s nachts slaapt ze boven bij hun op de slaapkamer. Honey loopt netjes aan een lijn, maar is dan nog erg gespannen. Buitenshuis zijn nog erg veel prikkels voor Honey, ze schrikt nog van geluiden. Omdat ze zich niet  voldoende kan ontspannen, doet ze haar behoefte nog niet tijdens de wandelingen. Eenmaal thuis, doet ze dit nog in de tuin. De hondjes van het gastgezin accepteren Honey maar willen niet met haar spelen. Waarschijnlijk is zij wat te druk voor hun kleine hondjes. Met andere honden is Honey heel onderdanig. Vreemde mensen kunnen haar het beste in eerste instantie negeren en het contact aan haar overlaten, dan gaat ze na een tijdje naar hen toe. Kinderen zijn te druk voor Honey, daar blijft ze bij uit de buurt, ze houdt niet van drukte. Honey speelt met vanalles; speeltjes, knuffels en ook wel eens een schoen. Honey weet wat “nee” betekent en ook “zit”,  Honey is een super lief hondje en een plaatje om te zien. Voor haar zoeken we een baasje met ervaring met een gevoelige hond. Een baasje die rustig is, veel tijd heeft en Honey met veel geduld en liefde, de tijd geeft die ze nodig heeft om zich te ontwikkelen tot de geweldige hond die ze is als haar angsten voor alles wat vreemd is, verdwenen zijn.

Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via de contactpagina van Atlas Animal Project  of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.

U kunt via onze website ook vrijblijvend een adoptievragenformulier invullen. https://www.atlasanimalproject.nl/adoptie/toestemming-adoptie-formulier/

Soort Teef
Grootte Middel
Status ter adoptie
Geboortedatum 0
Herkomst
 Familie van
 

 

 

Klik en help ons helpen