Samba


fiogf49gjkf0d
Hallo lieve mensen van DZG. Ik ben Samba, en ik ben op 2 mei jl. naar Nederland gekomen. Ik heb samen gereisd met mijn dochtertje Panchi, tot aan Keulen, waar haar nieuwe baasje/bazinnetje haar al op stond te wachten. Voor mij stond daar John klaar om mij naar Nederland te brengen, naar mijn nieuwe bazinnetje.

Nou daar stonden toen 2 vrouwen op mij te wachten, mijn bazinnetje en haar vriendin Hanneke, die ook voor DZG werkt, ik dus weer in een andere auto, bazin reed en Hanneke kletste mij de oren van het hoofd, ik moest naar molens en tulpen kijken, want die waren hier nu eenmaal in Nederland, nou ja.....

Thuis aangekomen was daar de baas en mijn grote nieuwe zus Kiiya. Nu, ik kan jullie vertellen, dat ik de eerste dag nog wel een beetje duf uit mijn oogjes keek, ja wat wil je na zo'n enorme lange reis, maar die bazin en haar vriendin gaan elke dag grote wandelingen maken, met mijn grote zus, en Kip, Spijker, Watje en Oma Dropje. De laatste 4 zijn net als ik geadopteerd, zij door Hanneke, alleen kwamen zij uit Portugal (daar beter bekend onder de namen Bébé, Picasso, André en Carochinha) en ik kom uit Spanje. Mijn grote zus Kiiya is geadopteerd via de stichting Sos dierenhulp Friesland.

Nou ik kan jullie vertellen dat we tijdens die wandelingen enorme lol hebben, we rennen, graven, draven door het water, en er is daar een grote zandberg, nou als we daar met z'n allen op tekeer gaan is het net een zandverstuiving.

Misschien kunnen jullie dit dan voor mij doorgeven aan die lieve mensen in Jacca, die mij en mijn kindje hebben gered uit het dodingsstation en zo liefdevol voor ons hebben gezorgd in het asiel. Bedankt mensen, een lik en een poot van Samba.

 
   
Klik en help ons helpen