Prisa


fiogf49gjkf0d
Sookie ( voorheen Prisa)

Op 15 april was het zover, naar Schiphol om onze hond op te halen.Na div. gesprekken met de Stichting waren we ‘gelukkig’ goedgekeurd…..  Heel spannend als je daar staat te wachten, hond alleen nog maar op foto gezien.
Maar toen we haar uit de vervoersbox haalden waren we op slag verliefd. Ze was gelijk nieuwsgierig om haar heen aan het kijken, nog een beetje suf van het pilletje.

De terugreis naar huis in de auto ging ze al snel slapen…thuis even plasje proberen te doen, niets. ’s Avonds ook weer geprobeerd, weer niets. Dan maar afwachten vannacht! Ze ging al vanzelf in haar bench liggen slapen alsof ze niet anders gewend was tot de volgende ochtend. Hele nacht doorgeslapen!

Eindelijk bij de ochtendwandeling een plasje gedaan, gegeten en gedronken.
Verder alles rustig aan gedaan, haar lekker haar eigen gang laten gaan. Viel niet mee want de woonkamer stond op zijn kop, nieuwe keuken werd die week ook geplaatst. Mevrouw was erg nieuwsgierig, herrie tijdens het plaatsen van de keuken deed haar niets en ze kwam al aardig los. Ging spelen, kwam af en toe een knuffel halen en buiten de buurt verkennen.Was in het begin vrij wild aan de lijn, alles is leuk…..Bij de buurvrouw aan de schutting een koekje halen had ze trouwens ook al snel door. Ze stal zo al snel vele harten.

De afgelopen weken zijn dan ook super meegevallen, we waren op alles voorbereid maar Sookie past zich zeer goed aan. Is lief voor iedereen zowel andere honden als mensen/kinderen, een echte knuffelkont. Ze heeft ook al haar 1e vakantie naar Normandië achter de rug, wandelingen langs het strand, grote tuin om in te rennen, super.

Buiten gaat het wat beter, de eenden worden niet meer achterna gezeten, langs de kinderboerderij is ook erg leuk, neus aan neus met de geitjes. Op onbekend terrein wordt alles van links naar rechts verkend en als er iets is ziet ze het vast en zeker als eerste!Kortom het is heerlijk zoals je haar ziet genieten.
   
Klik en help ons helpen