Buddy


fiogf49gjkf0d
Graag wil ik ook een bericht plaatsen over onze hond Buddy (eerst Nico M).

Sinds 4 april jl. is Buddy bij ons gezin. Vanaf het moment dat ik zijn foto zag was ik helemaal verkocht. Ik had het gevoel dat hij dwars door me heen keek en me smeekte om hem te adopteren. Ik kon hem niet vergeten en vroeg mijn man of we echt geen hond, naast onze katten, erbij konden nemen. Mijn man reageerde tot mijn spijt negatief. Nou, dat was duidelijk. Toch kon ik hem niet vergeten. Ik keek een maand lang op de site van de stichting of mijn hond soms gereserveerd was. Telkens was het een opluchting als ik zag dat hij nog geen nieuwe eigenaar had. Een maand later keek ik weer naar de site. Mijn man, die voetballen keek, vroeg wat ik aan het doen was. Ik vertelde hem dat ik keek of Buddy al een nieuwe eigenaar had. Ik ging zitten op de bank en heb schijnbaar zo zielig gekeken dat mijn man zei: "ga hem maar reserveren", ik kan niet meer tegen die zielige blik!!! Ik kon het niet geloven zo blij dat ik was. Meteen heb ik contact gezocht met de stichting en heb een fijn gesprek gehad met Elsbeth waarmee ik nog steeds leuk contact heb. Buddy kon gelukkig na een maand al overvliegen vanuit Mallorca omdat er iemand van de kennel een paar dagen naar Nederland ging.

4 april de dag dat hij aankwam was ik best zenuwachtig toen ik dat lieve koppie zag. Vanaf het moment dat hij thuis kwam voelde ik dit gaat helemaal goed komen met hem. Je kon merken aan Buddy dat hij je de hele dag wilde “pleasen” zo van: doe ik wel goed? Hij wilde zo graag en was zo ontzettend dankbaar!

De eerste week heeft hij 's nachts gejankt als hij in de bench zat, daarna niet meer.

Vanaf de eerste dag volgde hij me overal en jankte hij als hij me even kwijt was. Hij had dus echt last van verlatingsangst. Verstoppertje spelen met hem hielp heel goed. Ook het contact met mijn kat ging geweldig. Buiten speelt hij heel leuk met andere honden en is dan ook erg enthousiast als hij andere honden ziet. Buddy is een ontzettende knuffelbeer en springt graag bij ons op schoot. Elke dag dat ik op sta en dat lieve koppie van hem zie, wordt ik zelf ontzettend blij. Ik besef dat ik het ontzettend met hem heb getroffen. Ik kan me geen fijnere hond wensen dan hij. Ik kan het iedereen aanraden een hond op deze manier een fijn leven te bezorgen. Ook mijn man en mijn zoon zijn stapelgek met hem.

Wij kunnen hem absoluut niet meer missen.

Monique vW
 
 
 
 

 

   
Klik en help ons helpen