Javier


fiogf49gjkf0d
Wat is ie toch een geweldige kerel, onze Javier! Gewoonweg een droomhond! Het lijkt wel net of hij een academische opleiding achter de rug heeft in Spanje.
Javier kwam bij ons op 3 juli 2011, eigenlijk 2 juli, maar wegens vluchtvertraging werd het 3 juli 2011 0.00u.
Toen we hem ontmoetten op de luchthaven van Rotterdam, was het even schrikken hoe groot hij was, maar wanneer we naar de auto wandelen, wisten we onmiddellijk dat de connectie er was.
Van de eerste dag voelde hij zich thuis. We hebben nog een poes, het was een blaf van Javier en een zucht van de poes… en het klikte… na een kwartiertje waren ze beste vrienden!
Ongelooflijk hoe de omschrijving op de website van dierenhulpzondergrenzen.com klopt!
Twijfelt u nog om een hond(je) een kans te geven? U kan meer dan 100 % betrouwen op de beschrijving op de website!
Hij heeft echt geen kick gegeven. Het leek wel ofdat hij hier altijd heeft gewoond!
In het begin dachten we nog zijn naam te veranderen, maar we vinden dat hij toch nog een beetje van die Spaanse roots mag behouden.
Hij gaat graag naar de honden-losloopweide, zo hebben we er hier wel een paar. Hij geniet ervan met zijn soortgenoten om te gaan en is dol op ballen, vnl. tennisballen. Zo zaten we eens op een bank in een parkje. Javier had zich neergezet en plots zagen we zijn kopje van links naar rechts en omgekeerd gaan. Even verderop was men aan het tennissen en Javier volgde de bal, gieren!
Hij is ook even op pension geweest, tijdens onze vakantie. We stonden hier wat aarzelend tegenover, maar waren eerst gaan kennis maken met het bazinnetje van het pension. Geweldig! Het klikte meteen. Hij had zich neergelegd en het bazinnetje van daar was er bij gaan liggen. Hij heeft er een reuze speelvakantie gehad! Hij komt echt met iedereen overeen. In dat pension klikte het ook meteen met de 5 honden van de uitbaatster. Hij heeft haar zelfs zodanig gecharmeerd dat hij bij hen in de keuken mocht slapen, achteraf hebben we nog leuke foto’s gekregen en speelgoed voor hem. Een reuzeplek! Maar wat waren we blij om hem weer te zien.
Er is geen enkel negatief punt aan Javier. Hij groeit elke dag (figuurlijk), zijn vacht wordt mooier en mooier, alleen moet hij nog wat bij komen, maar dat zal waarschijnlijk wel te maken hebben met de vele beweging die hij krijgt! En met de jaren, komen we toch allemaal wat bij, niet?
Wij kunnen het eenieder aanraden om een tweedekans hond(je) te adopteren. Aarzel niet wanneer u het weloverwogen hebt om een hond in huis te nemen.
Wij wensen alvast dierenhulpzondergrenzen te bedanken, en uiteraard aan alle ‘adoptieouders’ en wensen jullie veel succes met jullie lopende en toekomstige projecten. Uiteraard hoort hier een poot van Javier bij!!
   
Klik en help ons helpen