Tara


fiogf49gjkf0d
TARA de superhond

WOEF!!! Hallo lieve mensen van DZG. Ik ben TARA, ze noemen me hier de ‘superhond’. Dat zal wel komen omdat ik het zo naar m’n zin heb bij mijn nieuwe baasjes. Het asiel in Castalla (Spanje) plukte me zo’n anderhalf jaar geleden van de markt, waar ik op zoek was naar eten en een beetje liefde. Het eerste vond ik soms wel, het tweede helaas niet. En ik hou zo van knuffels! Nou, dat hadden ze in Castalla al heel snel door. Ik ben daar liefdevol opgevangen en mocht ook vaak mee wandelen.

Bij mijn nieuwe baasjes ga ik nog veel meer wandelen, heerlijk is dat! Ik ben iedere dag of in het bos, aan het struinen door de duinen (rennen, springen, vliegen) of op het strand tikkertje doen met de golven en alle andere honden lekker uitdagen om te rennen. Want dat is toch wel het allerleukste, goed spurten met m’n staart in de lucht. Moet je me zien, dan ben ik net een helikopter. Gaaf joh! Ze hebben hier ook zo’n kekke vuurtoren, als je die in zee gooit blijft ie rechtop staan. Kun je ‘m er zo uitvissen. Dat vind ik wel fijn: dingen redden uit zee. Laatst zag ik toch zoiets raars: een man die in zee lag en heen en weer aan het peddelen was met zijn armen. Ik ben maar even veilig mee gaan rennen, vond het best eng. Maar die man is echt een koele kikker: ging rustig verder met peddelen.

Thuis heb ik het ook helemaal voor elkaar: de serre is mijn kamer. Al vanaf de eerste dag, inmiddels bijna een half jaar geleden. Sinds kort heb ik ook een bankje waar al m’n speelgoed op ligt. En dat is best veel! Maar natuurlijk lig ik ook heerlijk op de bank te maffen, ren ik regelmatig een rondje door het voor- en achterhuis, en ga werken in de tuin. Al die katten die maar door mijn tuin willen, daar steek ik snel een stokje voor. Beetje grommen, beetje kijken en weg zijn ze. Stoer hè? Zo af en toe graaf ik ook een mooi gat op mijn graafplek, vinden ze hier helemaal niet erg. Straks gaan we denk ik weer naar mijn winkel, daar krijg ik altijd wat lekkers en draag mijn grote snoep vaak zelf naar huis. Dat is pas cool, vind je ook niet? Misschien stoppen we ook nog even bij de kaasboer, mag ik vast proeven welke kaas we gaan kopen. Mjam!

Nou, lieve mensen van DZG/Castalla heel erg bedankt dat jullie me van de straat gehaald hebben! Ik ben helemaal gelukkig in mijn nieuwe huis en erg blij met mijn baasjes. Zij zijn ook helemaal dol op mij. Wat wil je nog meer? Hopelijk vinden alle andere honden via DZG ook zo’n superhuis! WOEF!!!
  
 

   
Klik en help ons helpen