Tula


fiogf49gjkf0d
Eersel, 24 november 2011

Tula is nu bijna drie weken bij ons. Op 5 november hebben we haar op mogen halen. Best spannend, want we wisten natuurlijk niet wat voor hondje Tula zou zijn. Nu, drie weken verder, kunnen we zeggen dat we met Tula de beste keuze ooit hebben gemaakt!

Vanaf dag één ging het geweldig goed. Ze leek zich meteen thuis te voelen bij ons. Toen we met haar thuis kwamen na het ophalen, liep ze meteen naar het mandje die we klaar hadden hadden gezet en daar heeft ze heel de avond in gelegen (ze was erg moe na de lange reis!).

Tula is een ontzettend lief en aanhankelijk hondje. Vooral de eerste dagen volgde ze ons overal in huis en als we ook maar vijf minuutjes weg waren, was ze daarna alweer dolblij om ons te zien als we weer in de huiskamer kwamen.

Verder is Tula een echte knuffelkont. Ze kruipt ’s avonds lekker tegen ons aan op de bank en gaat lekker op haar rug liggen zodat we haar over haar buik kunnen aaien. Het liefst blijft ze heel de nacht op de bank slapen, maar als wij naar bed gaan gaat Tula naar de bijkeuken, in de bench. De eerste nachten heeft ze gepiept. Ontzettend zielig vonden wij, maar elke nacht werd dat wat beter. Nu weet ze dat de bench haar slaapplaats is en gaat het stukken beter.

Ten slotte kan ik zeggen dat Tula met iedereen ontzettend goed op kan schieten; mensen én honden! Ze kwispelt blij naar iedereen die ze tegenkomt tijdens het wandelen en als er iemand bij ons thuis komt gaat ze meteen blij op haar rug liggen om geaaid te worden. Ook met andere honden gaat het prima. Ze loopt tijdens het uitlaten kwispelend naar andere honden toe, groot of klein.

Wij zijn helemaal verliefd geworden op onze lieve Tula en we zouden ons nou al (na nog maar drie weken) geen leven meer zonder haar kunnen indenken! Wij zijn ontzettend blij dat we Tula hebben gevonden via DierenhulpZonderGrenzen en zijn dan ook heel erg dankbaar!

Aad en Willeke Beex
   
Klik en help ons helpen