Pila


fiogf49gjkf0d
Hallo allemaal mijn naam is PILA ik ben een mooi Podenco meisje. Graag wil ik jullie vertellen over mijn nieuwe leven bij mijn adoptie familie.

Ik woon in Koewacht vraag me niet waar het ligt het enige wat ik nog weet is dat ik een hele lange reis gemaakt heb vanuit mijn huis in Spanje. Vervolgens het laatste stuk vanuit Den bosch naar Koewacht leek ook uren te duren maar ja ik mocht lekker op de autobank slapen en had het zo wel naar mijn zin. Eenmaal aangekomen daar in Koewacht gingen ze met me wandelen en kwam er een nadere hond bijlopen, dat vond ik wel interessant het enige nadeel is dat hij de hele tijd in mijn achterste zat te snuffelen maar een paar keer grommen en mijn lippen optrekken en het was over.
Na de wandeling mocht ik in huis wat rondsnuffelen dat vond ik zo leuk dat ik dacht van zal ik mij gelijk eens baldadig gedragen door op de bank en het aanrecht te springen maar, dat vonden ze niet zo leuk. Achteraf mocht ik wel op de bank om mijn dagelijkse tukkie te doen. Natuurlijk heb ik de rest van de avond geslapen en heb ik nog een paar keer binnen geplast en gepoept, niet omdat ze me niet uitlaten maar omdat ik niet zo goed weet waar ik wel moet doen maar ik leer snel.
Ik ben nog wel een beetje stout ik hoop dat ze me dat afleren want zelf lukt het me niet. Ondertussen ben ik ook al eens bij de dierenarts (aardige man) geweest om te kijken wanneer ik gesteriliseerd kan worden. Helaas moet ik daar nog even op wachten misschien volgende maand.
Voor de rest heb ik voor elkaar dat ze een mooie nekband hebben gekocht en een lekker jasje met bont kraag voor als het koud is buiten.
Graag wil ik nog even kwijt dat ik het hier naar mijn zin heb maar we moeten veel aan elkaar wennen.

Ik ben nu 7 dagen bij mijn nieuwe familie en heb al redelijk veel leuke dingen gedaan en ook ondeugende dingen zoals pyjamabroeken en kussens mee nemen dat vinden ze niet leuk en roepen ze iets in een taal en dan laat ik maar los want, ik denk dan dat ze dat bedoelen. Moeilijke taal dat Nederlands ook word er al een beetje geoefend om te zitten en te liggen dat lukt nog niet zo goed, maar ik doe mijn best. Vandaag (zaterdag 12-11-2011) ben ik gaan fietsen Dat vond ik heerlijk lekker rennen en daarna weer lekker slapen. Het plassen heb ik al redelijk onder controle.
Ik wil nog even zeggen dat ik het echt naar mijn zin heb en die andere hond is echt een tof mannetje groetjes en tot later.

Hallo allemaal daar ben ik weer we zijn inmiddels een week verder en het plassen gaat nu redelijk en een ongelukje kan altijd gebeuren. Ik fiets nu iedere dag lekker hoor. Ik begin me inmiddels steeds beter thuis te voelen en weet beetje bij beetje wat ze van me willen. Ik slaap regelmatig op de bank en ’s nachts lekker in mijn benche. Eerst was ik bang dat ze me in de steek zouden laten want, de nacht duurde zolang. In het begin sliep er altijd iemand bij mij maar nu niet meer want, ik weet dat ze gewoon terugkomen. Ik mis mijn vriendjes in Spanje wel maar nu heb ik een goed huis gevonden om de rest van mijn leven door te brengen.

Af en toe heb ik nog wel eens een ongelukje met plassen maar dat komt omdat ik zodra ze me uitlaten ik veel te veel hoor en zie dat ik vergeet om te plassen en te poepen. Voor de rest slaap ik wel lekker en krijg ik lekker veel aandacht.

Zo nu weten jullie wat mijn eerste weken te wachten heeft gestaan gelukkig zijn die achter de rug nu op naar een gelukkig en gezellig leven.

Doei en bedankt voor alles veel pootjes van pila.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   
Klik en help ons helpen