Threa


fiogf49gjkf0d
Threa was samen met haar zusjes en moeder ( de T-pupies) gevonden op een barbecueplaats in een park in Spanje. Mensen hebben hen naar het asiel in Javea Spanje gebracht. Ik heb Threa geadopteerd en zaterdag 5 november konden we haar ophalen bij een parkeerplaats in 's Hertogenbosch. Samen met 15 andere, gelukkige hondjes was ze met een vrachtwagen naar Nederland ge komen. Ze zat in haar bench op een dekentje. Ze had dorst toen ze uit haar hokje kwam, maar was gelijk vrolijk en speels.
 
Nu thuis in Deventer heeft ze het erg naar haar zin. T is een leuk, vrolijk beestje, echt nog een puppy, maar ook wel eigenwijs. ze heeft het niet makkelijk gehad op straat in Spanje. Ze heeft even de tijd nodig om rustig te wennen aan alle nieuwe dingen, lekker snuffelen aan alles en ervaringen opdoen. Volgende week komt
mijn oude jack Rusell hondje Bobbie van 11 jaar terug uit het dierenpension en dan maken ze kennis met elkaar....

Even wat eerste foto's van Threa in Deventer. Threa heeft het enorm naar haar zin! Ze is lief en speels. Ze apporteert al met balletjes en speeltjes en geniet van alle nieuwe avonturen in haar nieuwe leventje! Van de Spaanse zon naar het leven in zonnig maar koud nederland! We zijn heel erg blij met Threa! haar grote favoriet is een grote speelgoedvis uit de dierenwinkel, ze loopt stoer rond met haar vis en vindt het heerlijk er achter aan te rennen. Ook heeft Threa al wat
nieuwe hondenvriendjes in de buurt; maandag komt Bobbie thuis. Threa komt dan een paar daagjes bij mij, en dan gaan we wandelen met Bobbie en Threa in het park, en op neutraal terrein, en als ze een beetje gewend zijn, en veel knuffels verder dan gaan ze voortaan samen door het leven ;)

Puppy Threa heet inmiddels Rady, en naar die naam luistert ze prima.(naar mijn andere overleden hondje Radie ( een Duitse pincher die we helaas in 2011 moesten laten inslapen.) Rady ( Threa) is nu echte grote tanden aan het krijgen ;) haar favoriete speeltjes zijn nu versleten en ze pluist ze uit elkaar met haar tanden. Ze heeft nu een paar stoffen slangen waar een piepje in zit waar ze gek op is: ook rent ze erachter aan als je met de lange slang gaat lopen. Ze komt altijd netjes vragen of we weer gaan spelen :) ze gaat dan met haar pootjes tegen de tafel opstaan, waar haar speeltjes liggen.
Ze is ook dol om met het pondje ( dat veerboortje) naar de overkant van de Ijssel te gaan. Ze geniet van het vaartochtje en kijkt dan om zich heen. In het park op de Worp kan ze dan lekker rennen in het gras.

Bobbie vindt alles best, zolang hij maar zijn warme mandje heeft bij de kachel, en zijn ... Bal... een magisch woord "bal" waar hij mee kan hockeyen, softballen, handballen en voetballen. Nu kleine Rady er is, gedraagt hij zich ineens ook weer als een jonge hond. Hij is geen 11 jaar meer, maar ineens 2 jaar. ;) Hii springt en blaft alsof hij nog een jonge kerel is...Rady moet wel op tijd geholpen ;)) anders zitten we straks met meeeer hondjes.. en dat kan niet ;)

groeten en pootjes Rady

 

   
Klik en help ons helpen