Chico


fiogf49gjkf0d
Ik ben Chico en ik woon sinds een aantal maanden in Apeldoorn bij mijn nieuwe gezin. Bij mijn nieuwe vrouwtje en haar dochter heb ik het reuze naar mijn zin. Ook met Ed en Binkie, de andere 2 hondjes ben ik dikke vrienden.
 
Ik ben een pittig hondje met een grote mond maar een heel klein hartje. Ik ben stapelgek op het vrouwtje, samen met haar knuffelen op de bank is mijn favoriete bezigheid, dan moet er niemand in de buurt komen want dan wil ik nog wel eens happen...ik wil het vrouwtje het liefst voor mijzelf alleen. Samen gaan we geregeld op pad naar Busloo hier in Apeldoorn,als het vrouwtje nog de trap af moet komen sta ik al klaar bij de juiste auto, je kunt dus wel zeggen dat ik een slimme hond ben!! Op Busloo kan ik heerlijk rennen, zwemmen en spelen zoveel als ik maar wil, samen met Ed en Binkie maak ik de boel onveilig.
 
 S'avonds voel ik mij de gelukkigste hond ter wereld als ik heerlijk warm en zacht in slaap val in mijn nieuwe huisje en s'morgens vroeg....dan duik ik op bed om het vrouwtje wakker te maken!!
 Al zeg ik het zelf, ik ben een geluksvogel euuhh...hond
 
 Een poot en lik van Chico
   
Klik en help ons helpen