Junior


fiogf49gjkf0d
In November 2011 was het eindelijk zover. Nadat ik al 4 jaar voor DZG werk en heel veel leuke honden langs heb zien komen, hebben we zelf gekozen om Junior uit Sevilla te adopteren.
Een schattige bodeguero mix met een onschuldige blik die vanaf pup zijnde in de opvang zat met zijn moeder. Zoals ik vele heb horen zeggen “Een blik, en ik was verkocht”.
Junior is een hele vrolijke energieke en pientere jongen die dol is op aandacht. Hij is een clown en een bandiet. Het valt echt op hoeveel hij op zijn baasje lijkt. Druk, grappig, altijd in voor een spelletje, plaagt anderen, soms klungelig, slaapt graag in de hangmat (het liefste bovenop zijn bazin), lust alles, is dol op knuffelen en wilt overal mee naartoe! Junior is inmiddels beste vrienden met een kleine terriër uit Spanje (Blue) en een toller uit België (Mexx). Dan is hij nooit te moe om te spelen.
Het is een sportieve jongen die mee gaat fietsen, skaten, hardlopen, wandelen, zwemmen en zo nu en dan fanatiek bankhangen (tv kijken doet hij ook).
Natuurlijk doen Junior en zijn baas een hondencursus, en dit doen zij heel goed. Ook al zijn ze beide snel afgeleid en gaat Junior soms het liefste speuren door het bos.
Op de opvang is hij een baasje. Probeert “nieuwelingen” de les te lezen en maakt de boel wakker door andere honden uit te dagen en dan hard weg te rennen. Tikkertje spelen is dan ook wel heel leuk voor deze snelle jongen. Het maak de 12 -kg wegende macho niet uit of je een Duitse herder, een pitbull of poedel bent. Hij kan ze allemaal aan. Ongelooflijk hoe goed onze Junior het doet. Wij zijn enorm blij met hem. Nu wachten tot een ideaal speelmaatje zich meldt om als 4de lid van het gezin te worden….
 
 

   
Klik en help ons helpen