Fivos


fiogf49gjkf0d
Het is ondertussen al meer dan 3 maanden geleden dat Fivos bij ons is gekomen en daarom even een update hoe het hier allemaal gaat. In het begin moesten we natuurlijk allemaal nog wennen, vooral het veiligstellen van onze boterhammen hadden we snel weer geleerd. Maar verder is het ons heel erg meegevallen.
 
Hij heeft echt zijn tijd nodig gehad hier zijn plekje te vinden en in onze omgeving.
 
In het begin was hij overal bang van, maar nu loopt hij met een “antenne”staartje over straat. Alleen andere mensen en vooral kinderen vindt hij nog steeds erg eng. Hij went wel steeds makkelijker aan de kinderen die komen spelen.
 
Verder heeft hij enorm veel vertrouwen in zijn bench en daar voelt hij zich ook heel veilig.
 
Zijn karakter is echt zachtaardig, tegen andere honden op straat, geen enkel probleem. Hij gaat hier ook heel dapper voor de (politie)honden kooien staan kijken en is dan helemaal niet bang. Met de oudste hond staan ze zelfs met de neuzen tegen elkaar.
 
Ons konijn vindt hij ook heel leuk, vooral om het brood te pikken!! We laten ze nog niet bij elkaar lopen, dat durf ik nog niet. Hij is ook al mee geweest in de auto en dat gaat ook goed.
 
Fivos is echt een leuke huishond voor ons, zeker met de kinderen gaat het erg goed.
 
We vinden hem ook enorm knap en mooi geworden, hij heeft zo’n zachte, krullen-vacht, en pluizige flapper oortjes.
 
Het enige wat hij nog moet afleren is het graven in het gras/tuin en kapot bijten van schoentjes, speelgoed, papier etc.
Maar als ie wat heeft gepikt, dan kunnen we dit gewoon afpakken, hij is heel makkelijk hierin.
 
Zijn gezondheid is goed, hij eet nog steeds 3 keer per daghondenbrokken.
 

   
Klik en help ons helpen