Kirki


fiogf49gjkf0d
Hallo mijn naam is Kirki en ik woon sinds april bij baasje Eric en vrouwtje Margreet.
Ik ben op straat gevonden op Zakynthos, maar woon nu in een vier sterren hotel in Delft, daar mag ik erg veel. Het fijnste vind ik slapen op bed, kroelen met het baasje en het vrouwtje, wandelen, eten en achter de vogels aan rennen.
's Ochtends slaap ik het liefste uit, maar dat kan niet altijd en dat is wel eens balen. Dan moet ik om zeven uur in de morgen wandelen, gedverdemme. Misschien is het wel mijn Griekse karakter......
Liever wandel ik dus rond een uurtje of 10 en het liefste in Midden-Delftland, een mooi natuurgebied waar je lekker los mag wandelen. We wonen daar vlakbij, dus dat doen we dan ook elke dag!
In de middag slaap ik lekker in mijn mandje, maar als er niemand thuis is spring ik stiekem op de bank en daar lig ik dan het liefst heel de middag.
Één keer in de week ga ik naar de moeder van het vrouwtje. Daar wonen ook twee honden, Sam en Luna. We wandelen dan met elkaar en dat vind ik erg gezellig. Na een lange wandeling krijgen we altijd heel lekker eten. Soms eet ik stiekem de bakken van de andere honden leeg en eet dan dus voor drie. Daarna zit ik bommetje vol en buik dan lekker uit op de grond.
In het weekend is het echt feest, dan krijg ik heel veel aandacht. Er komen vaak vrienden van het baasje en het vrouwtje langs, die zijn ook gek op mij. Ik word dan veel geknuffeld en geaaid.
Het is dus reuze fijn in Delft en ik ben blij dat ik niet meer op Zakynthos woon. Het enige dat ik wel mis is het goede weer, want wandelen in de regen vind ik maar niets!

Groetjes,
Kirki en ook van baasje Eric en vrouwtje Margreet
   
Klik en help ons helpen