Bengel (Oreo)


fiogf49gjkf0d
Bengel is (bijna 8 weken geleden) opgehaald door ons bij restaurant 'de lucht' waar hij aankwam met een busje vanuit Griekenland, ik schrok wel toen hij uit de auto kwam hoor, sterk vermagerd, en heel angstig, maar dat is niet zo raar als je net drie dagen in een auto hebt gezeten en de achterklep open gaat en er allemaal vreemde mensen staan.
Zijn eerste autorit naar zijn nieuwe huis is goed verlopen, na vijf minuten piepen, nou zeg maar schreeuwen, werd hij stil en ging slapen, bijna tot aan Bergen op Zoom.
Thuis aangekomen lekker het huis laten verkennen en natuurlijk eten gegeven, waar hij als een wolf op af ging, ontzettende honger had hij.
Eerste nachten waren ook heel vreemd voor hem, voor hem helemaal alleen, zonder broers en zussen, alleen en donker op een vreemde plek, en slapen ho maar, nou dan maar ff met hem op de bank gaan liggen, en ja hoor slapen als een roos, niet gek want hij voelde zich alleen maar veilig als er iemand bij hem was, logisch toch.
In tegenstelling tot wat andere mensen zeggen hebben we een kleine bench op onze slaapkamer gezet en meneer slaapt lekker de hele nacht door, en wij ook :-)
Bengel is een lieve leergierige en speelse hond die al een paar uurtjes alleen kan zijn, we houden hem via een ip camera wel in de gaten hoor.
Het eerste dierenarts bezoek van Bengel is heel goed gegaan, hij woog toen 3,6 kg, veel te mager, maar dat zou zeker goed komen, de 2e keer woog hij al bijna het dubbele, 6,4 kg en nu, lees vorige week, was onze grote vriend gegroeid naar bijna 10 kg, hij zit zijn lekker in zijn, nog wat ruime, vel maar we hebben nog geen idee hoe groot hij gaat worden.
Bengel houd van uitslapen, spelen met en het verslinden van knuffels, en met zijn andere grote vriend Borus, een jack russel van 2 jaar oud waar hij het heel goed mee kan vinden, socialisatie met andere honden en mensen gaat heel goed, ook is hij een echte kroelkont.
Kortom een echte eind goed al goed.

Groetjes Peter en Renate
 
 

   
Klik en help ons helpen