Ruth


fiogf49gjkf0d
Ruth (nu Budha)

Budha is nu bij ons vanaf 1 juli en het gaat supergoed.
Vorig jaar zagen we haar al op de site en wilde we eigenlijk al voor haar gaan. Omdat we toen nog erg moeilijke buren hadden vond ik het nog best een risico.Uiteindelijk kregen we een herplaatser aangeboden op proef. Een Saarloos Wolfhond van bijna 8 jaar.
Dat ging allemaal prima. Maar Ruth liet me niet los. Elke dag kijken op de site in de hoop dat ook zij inmiddels besproken zou zijn. Maar dat bleek elke keer niet zo te zijn.Ik voelde me rot tegenover haar dat we nu zo'n mooie rashond hadden en zij inmiddels al zo'n 1 1/2 jaar in het asiel van Javea zat.Over onrecht gesproken. Dus na een aantal maanden hield ik het niet meer vol en belde ik of we haar toch niet alsnog mochten reserveren. Een intakegesprek hadden we eind vorig jaar al gehad. Dus dat kon. En wat bleek, ze kon heel snel naar Nederland komen. Na ruim een week al.
Wow, super! Zo'n risico zou het niet zijn, want haar beschrijving was echt als van een hondje perfect, niks mis mee.1 juli zou ze aankomen op Schiphol en het toeval wilde dat die klagende buren toevallig ook nog is op die dag zouden verhuizen. Alsof het zo moest zijn.Budha ging vanaf dag 1 supergoed. Na 2 dagen moest ze noodgedwongen mee naar mijn werk. Als "hulphond"op een zorgboerderij. Ze luisterde al erg goed en kon gewoon los. Ze heeft de gave om stemmingen direkt aan te voelen van mensen. Als een bewoner verdrietig is, troost zij diegene als eerste. En dan is het leed al aardig verzacht als zij begint te troosten.Al met al, geen moment spijt dat we haar toch hebben laten komen en met de wolf gaat het ook prima. Ze kunnen niet lang zonder elkaar. Waar Tazz is is Budha en andersom.Bedankt DZG voor dit bijzonder lieve hondje!

Groeten, Simone en de kinderen Thomas en Sophie en natuurlijk Budha en Tazz.
   
Klik en help ons helpen