Belle


fiogf49gjkf0d
De wens om een hondje te adopteren spookte al lang bij mij door het hoofd. Ik heb een jaar lang op diverse sites gezocht. Ik wilde niet meedoen aan het fokken van honden, er zijn immers genoeg honden die nog een thuis zoeken. Kortom, na een jaar vond ik haar!! Het was liefde op het eerste gezicht, Belle, een Griekse schoonheid. Ik wist direct dat dit de hond was die bij ons paste. Hoe ik dat wist, dat weet ik niet, gewoon een gevoel.
Ik heb ons aangemeld en al de week er op kregen we bezoek, 2 week later konden we Belle van Schiphol halen!!! Wat spannend, hello goodbye live....
Op 11 augustus 2012 stonden we te wachten, ze zou om 21.15 landen. Hannie van DHZ was erbij.
Eindelijk, het leek verschrikkelijk lang, kwam er een gezin met een grote reisbench op een karretje met Belle erin.
Onze eerste kennismaking volgde al gauw, het was van Belle haar kant ook liefde op het eerste gezicht naar mij toe. Ze is vanaf dat moment niet meer bij mij weg te slaan.
De eerste nacht ben ik bij haar gebleven in de kamer, op de bank. Belle heeft lekker geslapen....
We denken dat Belle erg afgelegen heeft geleefd, ze was niet bang, maar het was onbekend, ze schrok van een heleboel dingen. Fietsen waren eng, molshopen, beelden, allemaal dingen die ze niet kende. Nu loopt ze buiten of ze nooit anders heeft gekend, de molshopen worden systematisch uitgegraven door haar. In het begin vond ze iedere hond geweldig, werd ze helemaal gek, begon rare geluiden te maken en rondjes te draaien. Nu heeft ze geleerd dat niet iedere hond even leuk is en dat er zelfs honden zijn die lelijk doen. .
Het gaat prima met haar, ze is inderdaad een hondje die helemaal bij ons past. We zijn stapelgek op haar. Ze is binnen heel rustig, vindt het leuk om samen iets te doen, maakt niet uit wat. We gaan met haar op hondencursus en daar doet ze het geweldig, maar ja, ze vindt het zo leuk!! Ze gaat iedere week 1 of 2 keer met een uitlaatservice mee, dan gaan ze met een roedel honden het bos is en kunnen ze lekker rennen en ravotten. De andere dagen van de week ben ik zelf thuis en dan ga ik lekker met haar wandelen, spelen en oefenen wat we op cursus hebben geleerd.
Belle houdt erg van knuffelen en komt regelmatig een knuffel halen en geven. Er zit geen kwaad in en zelfs mensen die bang zijn voor honden durven haar te aaien! Ze is zoooo lief... Ze vindt onze kat erg leuk en de honden van onze beide buren. In de zomer komt er een “buurhondje” bij ons logeren, dus dat wordt feest..

Iedereen die heeft gezorgd dat Belle bij ons kon komen en degenen die voor haar gezorgd hebben in Griekenland... Heel erg bedankt!!! Belle is een erg blije en tevreden hond, we konden het niet beter treffen...
Hartelijke groeten,
Fam. Schriemer
   
Klik en help ons helpen