Itzel


fiogf49gjkf0d
Hallo allemaal ik stel mezelf even voor ik heet Cornelie, en zocht een derde hondje.

Ik heb zelf een ruwhaar podenco
en een portugese podengo pequeno, en de derde waar ik verliefd op werd was ook weer een portugese podengo pequeno. Ze heet Itzel is geschat op 2 jaar en 2 maanden oud. Ze stond op een duitse website, maar na een hoop gepuzzel, kwam ik er samen met Kini van DZG achter dat het een hondje was van ASOKA... Waar ook DZG honden ter adoptie plaatste..

Van het 1 kwam het ander en werd alles in actie gezet. Ik kreeg een voorcontrole , en ik werd goed gekeurd, dus Itzel kon komen. Ik kon haar halen in de plaats Gorichem bij een Mevrouw die haar voor mij had opgehaald en die nacht bij haar door mocht brengen. Toen ik daar aan kwam, waren ze even weg om een plasje buiten te doen. Ik zag haar vanuit de huiskamer in een suikerroze pakje aan, het leek wel 7 maten te groot. Ik had een riem gekocht voor een medium hond want zo stond ze beschreven. Dus die moet ook terug en een ander voor gehaald worden. Ze kwam wel contact zoeken en ik had haar los gemaakt van haar riem in de huiskamer, waren we ze op een gegeven moment kwijt, lag ze als een diva op bed bij die vrouw..
We moesten er toch allemaal wel om lachen..
 
Mijn andere honden hebben aan haar gesnuffeld en hebben haar geaccepteerd.
Ze hebben haar op haar plaats gezet als dat moest. Er zijn 2 kleine vechtpartijtjes geweest, van nog geen minuut. Ze eet goed, moest wel iets bijgevoerd worden. Ze is nog niet helemaal zindelijk, maar ook daar werken we aan, en dat gaat steeds beter. Ik vind het fijn als ik haar los ziet hollen op het omheinde uit renveld, je ziet dat ze blij is.. Ze geniet van mij en ik van haar .. Ze geniet van mijn 2 honden, haar speelkameraadjes..


Ik vind het fijn als ze bij me komt zitten of liggen als
ze soms likjes geeft. Ze is een echte "likjeshond"... Ik vond haar naam Itzel mooi en je hoort het niet veel, en het schijnt in het spaans "regenboog" te heten..
 
Ik ben heel blij met mijn keuze en dat ik haar de tweede kans mag geven ...
Ik hoop haar nog heel lang bij me te hebben...
Ik geniet iedere dag van Itzel..
 

   
Klik en help ons helpen