Dani


fiogf49gjkf0d

Hier een berichtje uit Dordrecht.

Op dierendag bezochten wij het asiel en zagen de stand van DZG.Een foto viel ons op en we maakten een praatje met enkele dames.Hoewel we eigenlijk een tekkelpup in ons hoofd hadden vielen we als een blok voor Dani. Na wat heen en weer gebel kwam er een echtpaar bij ons thuis en kregen we het fiat dat we Dani op mochten gaan halen bij Kamal.
In de herfstvakantie was het zover....Wat was hij leuk!! In de auto gedroeg hij zich prima, ook in huis ging het meteen goed. Onder de trap hadden we een hokje voor hem gemaakt wat als bench fungeerde; inmiddels zijn favoriete plek (als hij niet op schoot ligt tenminste) .
Hoe is het mogelijk dat we op deze manier aan zo'n leuke en lieve hond zijn gekomen!!! Hij is lief voor de kinderen, gaat graag mee in de auto, kan even alleen thuis zijn en was ook al zindelijk, kortom,de perfecte hond hebben wij dus in huis(sorry jongens,hopelijk voor minstens 15 jaar).
Inmiddels hebben we de puppycursus afgerond en zijn we nu bezig met elementaire gehoorzaamheid. Daar blinkt Dani inmiddels uit als zijnde verreweg de meest eigenwijze deelnemer en sta ik regelmatig voor joker als hij ,als enige, op eigen houtje, het cursusveld verlaat. (Gelukkig komt'ie ook weer terug, ik heb het volste vertrouwen in hem uiteraard!)
Wat ik natuurlijk met dit stukje duidelijk wil maken is dat we enorm van dit hondje genieten en hopen dat hij nog lang bij ons mag zijn. Inmiddels heeft een vriendin van mij ook een hondje via DZG in huis (Yula),dus dat vind ik ook hartstikke leuk! Ik hoop echt dat er meer honden een goed thuis zullen vinden, al realiseer ik mij ook wel dat het niet altijd zo gaat als bij ons, gezien de trieste voorgeschiedenis van de honden...

Hartelijke groeten van Fred, Petra, Romy en Freek

P.S: Wij zijn heel erg benieuwd of iemand ons meer over Dani 's voorgeschiedenis kan vertellen. (In het gastenboek heeft eens een stukje gestaan maar ik kan het niet meer terug vinden)


   
Klik en help ons helpen