Dicky


fiogf49gjkf0d

Ola!


Ik ben Meeko (voorheen Dicky) en ben sinds 21 augustus 2006 in Nederland.

Toen ik op het vliegveld aankwam zag ik allemaal mensen om me heen die me aan het bewonderen waren. Ondertussen lag ik nog half te slapen, maar wat wilde ik graag die bench uit! Snel genoeg ging het deurtje open, maar ik was nog zo duf dat ik eigenlijk niet zo goed op mijn benen kon staan. Ik kreeg snel genoeg wat water in mijn mond gegoten en langzaam kwam ik een beetje bij en moest ik eigenlijk al naar de auto lopen. Maar dit ging helemaal niet zo goed, ik was nog veel te wankel (hihi). Toen moest ik terug de bench in, maar ik deed alles om het te voorkomen! Maar uiteindelijk zat ik toch weer in dat ding. Toen kwamen we bij allemaal auto's waar ik eindelijk weer uit dat rotding mocht.

Ik mocht in de kofferbak, daar kwam mijn nieuwe bazin bij me zitten. Ze deed me de hele tijd aaien en zeggen dat ik een lieverd was. Al snel genoeg viel ik lekker in slaap en toen ik wakker werd moest ik echt zoooooo nodig plassen!
De auto was gestopt en ik kon meteen het veldje op om te plassen, even later kwam ik een heel lieve, leuke vrouwtjes hond tegen, ze heet Kida. Daar kon ik uitgebreid kennis mee maken en ze liep zelfs mee naar hetzelfde huis als waar ze mij mee naartoe namen. Sindsdien zijn we dikke maatjes, en ben ik zelfs een beetje verliefd op haar! We kunnen echt niet meer zonder elkaar.

Toen ik heerlijk bij de baasjes op de kamer had geslapen was het tijd voor een goede wandeling, maar ach, wat deed me dat toch zeer. Ik had zoveel pijn bij mijn achterpoten, maar ik zet altijd door. Ik vind het allemaal veel te leuk om pijn te hebben, dus zeg ik maar niks voordat we dadelijk geen leuke dingen meer gaan doen! Toen we thuis kwamen van het bos ben ik maar gaan liggen en ben ik de hele dag niet meer op gestaan, zoveel pijn had ik.

Daardoor maakte mijn bazin zich toch wel erg veel zorgen en ben ik naar een dierenarts geweest. Daar hebben ze me onder een röntgenapparaat gelegd en werden er foto's gemaakt van mijn achterpoten, gelukkig is het baasje wel bij me gebleven want ik vond het allemaal wel erg eng. Weer allemaal van die kleine ruimtes.

Uit de foto's die ze hadden gemaakt bleek dat ik zware HD had en dat ik geopereerd moest worden!

Dus ben ik op 26 September 2006 geopereerd. In het begin ging het herstel erg goed, toen ben ik een keer gevallen en wilde het allemaal niet meer vooruit gaan. Daarom ga ik nu wekelijks naar hydrotherapie, ik vind het super leuk om daar naartoe te gaan, maar ben ook altijd weer blij als ik naar huis mag. Ik ben nu 7 keer geweest en het gaat veel beter met me. Het is best wel vermoeiend en hard werken hoor, maar ondertussen heb ik al wel veel meer spieren, dus ook minder pijn en kan ik spelen met mijn beste vriendin Kida! Ik ben veel vrolijker, actiever en opgewekter dan voor de operatie. Ik ga nu lekker uit mijn bol zonder dat ik pijn heb, dat is toch zo fijn! Daar ben ik mijn baasjes echt heel dankbaar om, ze zijn er altijd voor me!


Ik ga nu stoppen met mijn verhaaltje naar jullie, want ik ben dol op siësta en daar is het ondertussen wel weer tijd voor dacht ik zo.


Een gelukkige Spanjaard,

Meeko


   
Klik en help ons helpen