Miu


fiogf49gjkf0d
Wij hebben alleen maar lof!!!

Lof voor de manier waarop jullie van de adoptie een feit hebben gemaakt. De overdracht en natuurlijk onze nieuwe liefde MIU.

Vanaf 13 januari is zij ons nieuwe gezinslid. Ze kwam over uit Sesimbra als handbagage en landde op Brussel airport. Ze had een perfecte, zeer relaxte reis gehad. En ze ‘werd van ons’in Breda. Waar ze in een auto zat met 5 honden. Hoe is het mogelijk vroegen we ons af, maar dat was gelijk typerend hoe bij DZG het hart bij de dieren ligt. Hoe meer we er kunnen helpen hoe beter.Ook de gehele reis naar huis is MIU super relaxt, ze liet alles over zich heen komen en we hebben haar niet gehoord.Ze voelde zich na een dag al thuis en na 3 weken heeft ze helemaal haar kontje er tussen gedraaid. Bij ons en de andere poes en hond.Kortom: MIU is een Wereldkat - en of dat nu komt omdat ze van zover komt?!

We hebben al vele dieren (gehad) en over het algemeen worden ze bij ons heel oud –godzijdank- en we hopen ook van haar nog heel lang te mogen genieten. Ze is super lief, aanhankelijk en mooi.

WE KUNNEN HET IEDEREEN AANRADEN, GEWOON DOEN.....adopteer een dier uit het buitenland!!!

Met vriendelijke groet,
MIU Jonkman en de rest van de familie 

   
Klik en help ons helpen