DollyP


fiogf49gjkf0d

Woensdag 15 nov kregen we een sms dat Zira (voor heen Dolly.P)16 nov zou landen in Rotterdam Airport. Kwart voor elf zou ze gaan landen en wij mochten haar daar gaan halen. De zenuwen vlogen ons om de oren.We konden die nacht ook bijna niet slapen want eindelijk zou ze komen.
 
Eenmaal op het vliegveld aangekomen moesten we nog wel even wachten voor dat ze kwam en ja hoor daar kwam ze.
Zira zat natuurlijk in een vervoersbench en we konden niet wachten om haar te zien. Zira was erg zenuwachtig en behoorlijk druk toen ze uit de bench mocht en alles wat ze zag maakte haar best wel van streek. Wij daar tegen waren gelijk verkocht en verliefd op haar geworden.

Toen we naar huis reden kroop ze gelijk bij mij op schoot en werd ze langzaam aan rustiger.Eenmaal thuis gekomen wilde we haar wel even laten plassen maar dat lukte niet en dit heeft ze wel 2 dagen vol gehouden. 1 keer een plasje in huis maar wat wil je.Je komt in een vreemd huis waar ook nog 2 katten wonen en 3 kinderen.

De eerste dag hebben we Zira haar gang laten gaan.Lekker overal laten snuffelen,aai over haar bol enz. Maar wat een toppertje hebben we gekregen zeg.En wat kan ze al goed luisteren. Natuurlijk heeft ze streken zoals languit in de vensterbank liggen (goed voor de plantjes) of boven op de grote tafel zitten zodat ze een mooi overzicht heeft,maar na een paar keer nee gezegt te hebben pikt ze dit heel goed op.

Zira kan aan de lijn lopen en is zindelijk ze is geweldig met kinderen en katten. Het enigste is dat ze buiten nog een beetje eng vind maar we weten zeker dat het over een tijdje over zal zijn. Ze heeft al een vriendinnetje lucka (jack-russel) waar ze heerlijk mee kan spelen. Auto rijden is ook geen probleem. Zira vind het niet zo leuk om alleen te zijn maar ook dat zien we in de toekomst veranderen.
 
Kan het maar niet genoeg van krijgen om te vertellen dat het een kanjer is.
 
Groetjes De familie en een poot van Zira


   
Klik en help ons helpen