Cora


fiogf49gjkf0d
Hallo , hier ben ik dan. Mijn naam is Cora , ik kom helemaal uit Roemenie.Daar was het niet best hoor.Ik werd met mijn puppys op straat gezet , ik werd gered en mocht bij een oudere damen met drie katten logeren.Mijn kindjes heb ik nooit meer gezien.Deze dame heeft me veel liefde en geduld gegeven zodat ik me hier in Nederland weet te gedragen.
Ik ben met het vliegtuig naar Nederland gekomen, een reis , zeg ik je. Mijn nieuw baasje kon me niet ophalen daarom mocht ik bij Amber een nachtje op haar bank slapen.
Haar moeder heeft me de volgende dag naar het zuiden van dit land gebracht. Helemaal tof.
Bij mijn nieuwe adoptie familie ging ik gelijk de tuin in, met mijn neusje op de geuren af. Daar leerde ik de eigenaren van de geuren kennen.Twee mafkezen en natuurlijk de nieuwe bazin.
We hebben elkaar grondig onderzocht en besnuffeld en vielen bij elkaar in de smaak.Binnenshuis heb ik hun kussens geinspecteerd en ben met een jump op de bank gesprongen.Dat beviel ,dat is dus mijn plek geworden en wat die twee ook proberen , ze krijgen mij er niet meer vanaf. Wel kunnen we gezellig met z n drietjes bij elkaar liggen.
De kleinste hond Cool geheten zoekt graag mijn aandacht en nabijheid. Die mag hij hebben. Sebastian de grootste is de baas, althans dat denkt hij. Ik laat dat zo, maar ondertussen.
Het leven is goed in het Limburgse land. Ik eet hier dingen die zooo lekker zijn, echt nooit geweten dat zoiets bestaat. En de mensen, een blik van mij, een kwispel met mijn staartje en ze geven me gelijk een knuffel of een koekje. Het liefst heb ik ze allebei En dat gewoon op straat, dat heb ik in Roemenie toch wel anders meegemaakt.
We gaan ieder dag wandelen, daar moest ik aan wennen, die twee gabbers knijpen dan er tussen uit, maar ik niet.Ik blijf bij het baasje, spring bij haar op de bank en steek mijn bekje in haar broekzak en eet het lekkers op dat ze heeft meegenomen. Dat mag niet , maar het weer houdt me niet om dat ook bij andere mensen te doen. Die zeggen dan, Och laat haar maar.Ik speel met iedere hond groot of klein en ik wil altijd de snelste zijn,zo heb ik veel vriendjes en vriendinnen.
Jullie begrijpen ik ben tevreden, ik vind het goed.
Ik wil een woord van dank uitspreken aan die mensen die gezorgd hebben dat ik naar dit beloofde land kon komen.
Ik heb begrepen dat Joyce veel moeite heeft gedaan, zelfs geestelijk het baasje heeft bij gestaan, Marja voor haar wijze raad en advies. Amber en haar moeder en die andere mensen die hard achter de schermen werken.

Lieve mensen het was de moeite waard, ik ben hardstikke gelukkig hier.

Brunssum 29 mei 2014
   
Klik en help ons helpen