Eyes


fiogf49gjkf0d

Sinds kort vang ik honden op voor DZG en wij hebben al een hond via een andere stichting. Toen ik begon met opvangen, dacht ik al, dat het leuk zou zijn voor Kyra, onze teef van 1 jaar oud, om er ooit een tweede hond bij te nemen. Nu moet ze elke keer weer wennen, als de opvanghondjes weer weg zijn. Op een zondagochtend 21 oktober zou ik Liza en Tika bij Bruchem ophalen. Tenminste, dat dacht ik. Eerst kreeg ik Liza ( nu Moortje) en toen zei Thea dat ze Eyes voor mij mee had genomen.
Ik snapte niet direct welke hond dit was, maar toen ze zei, dat het de pup met blauwe ogen is, wist ik het wel. Nou ik ben helemaal gek van honden met blauwe ogen en honden met lichtbruine vacht.Dat had Eyes dus ook. Ze was best wel ondeugend en druk in de auto en ik had nog niet het idee, dat ik haar misschien zou houden. Maar toen ze een paar dagen bij ons was en het een lieve, lompe lobbes bleek te zijn, waren wij verkocht.

Na enig aandringen zei mijn vriend dat ik haar wel mocht houden. Hij wilde haar ook niet meer missen en ze kan het ook erg goed vinden met onze teef.Dus sinds 25 oktober 2007 zijn wij de trotse eigenaren van Eyes. Ze was toen 7 kg en een beetje mager. Inmiddels in ze bijna 13 kg en groter als mijn oudere teef.Nog steeds hebben wij er geen spijt van en vinden wij haar alleen maar liever en grappiger worden. Wij zijn alleen benieuwd hoe groot zij zal worden, want ze is nog maar 5-6 maanden oud en het kan nog de hoogte in gaan...Maar ze blijft in elk geval bij ons voor altijd. Jammer genoeg heb ik nu nog maar plek voor een opvanghondje, maar ja, dat is beter als niets.


Groetjes Monika, Yoran, Dominique, kater Tommy en de hondjes Kyra en Eyes


   
Klik en help ons helpen