Kari (voorheen Harley)


fiogf49gjkf0d
Net het verhaal gelezen over het vreselijk einde van de hond op Zakyntos. Gruwelijk, dat iemand dat een dier kan aandoen. Ik hoop binnenkort dit eiland zelf eens te gaan bezoeken, omdat mijn hond Kari ( vroeger Harley, maar dat is een motor en geen lieve kleine meisjes hond!)) daar vandaan komt.

Ze was 7 maanden toen ze bij mij in huis kwam. Nu is ze net 3 jaar ( 14 februari, een Valentijnshond!)

Met Kari gaat het uitstekend. Iedereen is gek op haar en zij op haar beurt is dol op de meeste mensen. Als ze een bekende ziet aankomen dan kwispelt ze zo hard dat je denk dat ze op zal stijgen. Kinderen zijn helemaal het einde, dikke pret!

Als ze meegaat naar een feestje of ergens waar meer mensen zijn, lijkt het wel of er een magneet in haar rug zit, al die handen , al die aaien. Niemand kan van haar afblijven. En ze vind het heerlijk! Ik ben altijd weer verbaasd dat ze niet kaal geknuffeld mee terug gaat.

Maar.. andere honden, die zijn een beetje eng, soms erg eng. Wat we ook getraind hebben, het blijft eng. Sinds kort heeft ze ontdekt dat ze ook kan blaffen, ja ja, doet ze nooit, maar nu buiten soms een korte felle harde blaf naar een andere hond. Betekent dat, pas op jij , ik kan je aan? Vast wel, klinkt in ieder geval stoer, maar een echte macho trekt zich daar ook niets van aan. Ze heeft ook zo haar trucjes, achter een bosje om lopen zodat de andere hond haar niet ziet bijvoorbeeld. Heel slim.
 
En als dat niet werkt.... rennen kan ze altijd harder dan welke hond dan ook. En in de duinen en op het strand heeft ze daar alle ruimte voor!

Toen ze nog maar pas bij mij was viel me op dat ze wat vreemd om ging met een hondenkoekje. Al mijn vijf vorige honden aten het meteen op, maar Kari neemt het koekje mee naar de kamer, gooit het weg, loert er van uit sluiphouding naar en duikt er dan bovenop. Dit herhaalt zich een aantal keren. Heel grappig om te zien. Waarschijnlijk moest ze op de Griekse vuilnisbelt haar eten vangen en werd er ook met de prooi gespeeld door de jonge pup.

Haar liefste speeltjes zijn een bal, die helemaal afgekloven wordt, dan is tie het leukst en een totaal kapot gekauwd speelgoed beest waar geen vulling meer in zit.

Wij genieten!!
 
Anouska
 
 
 
 
 

   
Klik en help ons helpen