Nora


fiogf49gjkf0d

Nora kwam begin juli 2014 bij ons. Omdat mijn vriend en ik eerst gingen verhuizen verbleef Nora nog een aantal weken bij haar opvang gezin. We hadden Nora al twee keer gezien en daarom was het voor ons heel lastig om te wachten tot de dag aan brak dat we haar mochten ophalen. We waren op slag verliefd tijdens onze 1e kennismaking. Nora is ontzettend lief, een beetje angstig aangelegd maar vooral een hele mooie jongedame. Ze betoverde me direct met haar prachtige bruine ogen en haar lieve snoetje! Het is zo'n mooi hondje! Toen we Nora eindelijk bij ons hadden begon het avontuur. Nora was gewend om op bed te slapen, dit wilden mijn vriend en ik niet hebben. Dus de 1e nacht moesten we dit gelijk afleren. We hebben die nacht 4 á 5 uur geslapen omdat Nora elke keer weer op bed sprong en wij haar er weer af moesten tillen. Na 3/4 nachten was Nora al helemaal gewend aan het slapen in de mand. Wat een kanjer! Dit pakte ze zo snel op. In het begin sliep ze nog bij ons in de slaapkamer in haar mand. Maar dit hoeft nu allang niet meer. Ze slaapt lekker op de bank of in haar mand in de woonkamer. Ook heeft Nora de eerste dagen niet 1 keer in huis geplast of gepoept! Dit ging mijn pet te boven. Ze kwam in een totaal andere omgeving terecht, alles was nieuw en anders voor haar. Zo knap dat ze al haar behoeften gewoon telkens met het uitlaten buiten heeft gedaan. Wat een knapperd! 

We hebben Nora nu zo'n 2 maanden in huis. Het is geweldig om haar hier te hebben. Ze is ontzettend lief, ze houdt van knuffelen en gek doen. Alles aan haar vinden we leuk! Ze is heel goed met andere hondjes, groot of klein, teefje of reu. In het begin is Nora een beetje onderdanig maar na een beetje snuffelen speelt ze met elke hond even leuk! 
Ook heeft ze in de eerste 4 weken wel wat dingen in ons huis gesloopt. Nora heeft een hele grote kauw behoefte hebben we ontdekt. Dit ging ten koste van twee kussens, een afstandsbediening en een t-shirt. Maar ach, wat geeft het! We halen nu uit voorzorg de kussens op de bank weg, wanneer wij weg gaan. Nu gaat alles super goed! We zorgen dat ze altijd wat te kauwen heeft, een grote kluif bijvoorbeeld! Alleen zijn kan onze kanjer ook heel goed. We hebben haar een aantal keer gefilmd wanneer wij weg gingen. Ze ligt de hele tijd lief te slapen! En wanneer je thuis komt, is ze helemaal door het dolle heen! Wat een enthousiasme! Zo ontzettend lief dat er altijd iemand thuis is die super blij is wanneer je thuis komt. Dat geeft een heel fijn gevoel. We zijn super blij dat we via dierenhulpzondergrenzen een hondje hebben geadopteerd en onze Nora een mooi, lang en fijn leven kunnen geven! We hopen in de toekomst nog een hondje te kunnen adopteren!

Onze dank gaat uit naar Marielle Snaaijer die Nora maanden lang in huis heeft gehad en haar een fijn begin van haar leven in Nederland heeft gegeven. 

En, Anne Marie Bosman, waarmee we fijn contact hebben gehad tijdens en na de adoptie van Nora! 

 Veel liefs, 

Tim, Babs en Nora 


   
Klik en help ons helpen