Flopi


fiogf49gjkf0d

Hallo allemaal.                   

hier is eindelijk een berichtje over mij. Ik heette eerst Flopi, In Portugal
ben ik aangereden door een auto en waren mijn pootjes kapot.
Toen ik weer een beetje beter was ben ik in januari 2008 in Nederland gekomen. Toen ben ik eerst een weekje in Friesland geweest en daarna ben ik naar Haarlem verhuisd en nu woon ik met nog 3 portugezen bij mijn vrouwtjes. Omdat ik altijd zo brom als ik plezier heb , heet ik nu Diesel. Ik moest eerst wel even wennen hoor, maar nu gaat het prima met mij en ik heb het beregoed naar mijn zin. Max en Marly zijn mijn beste vriendjes , maar met de katten kan ik nog steeds niet overweg ,
Mijn pootjes zijn bijna weer helemaal goed [dokter zegt dat ze nooit meer 100% worden] Maar ik heb er geen last van en ik kan uren lopen, als het maar in mijn eigen tempo gaat. Ik ben heel klein, maar dapper en ik blaf als een rottweiler, Ik bescherm mijn vrouwtjes en mijn vriendjes heel goed. Ik ben ook heel erg ondeugend geworden en ik kan niet tegen kietelen en ik wil hier nooit meer weg.
De mensen in Portugal die mij gevonden hebben en naar de dokter hebben gebracht , wil ik nog heel erg hartelijk bedanken, want dankzij jullie en de vrijwilligers van ver Bianca en DZG heb ik nu een heerlijk teckel leventje.


Groetjes van Diesel


   
Klik en help ons helpen