Gina


fiogf49gjkf0d

Eindelijk na weken weken wachten konden we GINA gaan ophalen. Op 3 februari!We hadden afgesproken op een parkeerplaats en stonden met enkele andere paren te wachten. Het was erg spannend,je kent je hondje van en foto op internet en nu zie je haar in het echt. Na even gewacht te hebben stopte er een auto met Thea aan het stuur en op haar schoot zat GINA. Het was een ontroerend moment om haar in je armen te sluiten. 

Na het tekenen van de papieren en de andere honden te hebben bekeken gingen we naar huis. Doodmoe ging ze slapen,bij ons in bed,dat vond ze fijner dan in de mand,die dient alleen maar om de speeltjes in te bewaren. De volgende ochtend kennis gemaakt met de 5 katten. De vinnigste van de 5 sloot gelijk vriendschap,de andere keken letterlijk de kat uit de boom. Maar er was geen vijandig gedrag. Het gaat allemaal prima,de dierenarts heeft haar geënt en na gekeken. Ze is nu zindelijk,kan even alleen zijn en "neust"met de katten.
Alleen het eten was een ramp,ze lustte niets,tot we een tip kregen via de stichting uit Portugal,"Gina lust alleen kip met rijst!"
Na eindeloos proberen lukt het nu om dagelijks brokjes te eten,naast de kip,en ze is na 6 weken bij ons 6 ons aangekomen!Het is een aanhankelijke,lieve schoothond. Ze heeft zich snel aangepast en we weten zeker dat de genegenheid wederzijds is!

Groeten van Peter,Ankie,Gina en de katten.........


   
Klik en help ons helpen