Kathy & James


fiogf49gjkf0d
Hallo allemaal!
 
Sinds 17-02-10 hebben wij Kathy en James geadopteerd!

Ze komen allebei uit Griekenland, ze zijn anderhalf jaar oud en ze kunnen geen minuut zonder elkaar!
Het was heel spannend, want Kathy en James zaten een hele lange tijd bij hun lieve pleegmoeder Bianca!
Toen we ze op gingen halen, was het best moeilijk om ze zo mee te nemen, maar we wisten zeker dat ze het bij ons ook heel fijn zouden krijgen!Toen we naar de auto liepen om naar huis te gaan begon het bange gemiauw al, het is ook wat voor de 3e keer naar een ander huisje!Maar nu blijven ze lekker voor goed op een vast plekje, want we zijn echt verliefd op ze en kunnen Niet meer zonder ze!!
 
Toen we thuis kwamen wisten ze niet hoe snel ze uit hun mandje moesten springen en rond moesten gaan kijken!Na een half uurtje kwamen ze lekker bij ons op de bank zitten, kroelen en spelen!En elke dag werd het steeds beter, James is nog steeds schrikkerig als er vreemden op visite komen!Vooral de mannen daar hoeft die niks van te hebben, maar als er dames op visite komen dan is die toch wel erg nieuwschierig hihi!
 
Kathy is echt nergens bang voor, Als ik in de douche bezig ben komt ze gewoon in het nat van de douche zitten, of ze kruipt in de wasmand!Je weet maar nooit waar ze de volgende keer weer verstopt zit! Is altijd een verassing! Ik ben heel blij dat wij via DZG deze 2 lieve katten hebben mogen adopteren, we zijn ben heel blij met ze en we willen ze nooit meer kwijt!Groetjes van Kimberley & Folker, en 2 pootjes van Kathy & James!

   
Klik en help ons helpen