Bikkel


fiogf49gjkf0d
Hallo!

Ik ben Bikkel!
Ik woon nu 2 weken bij mijn nieuwe baasjes en het bevalt me allemaal erg goed. Ik ben geboren in Sevilla, Spanje. Daarna heb ik al 4 jaar in Nederland gewoond waarna door omstandigheden weer naar een nieuw baasje voor mij moest worden gezocht. Dit was gelukkig geen probleem, want iedereen die mij zag wou mij wel hebben! Ik heb ontzettend mooie ogen, alle dames die mij aankijken smelten helemaal weg! Na een flinke knip en wasbeurt was ik nog aantrekkelijker voor de dames, het kon niet op. Maar mijn grootste charme gaat uit van mijn ‘bips’, daarmee loop ik altijd in de ganzenpas en wiebel ik van links naar rechts!

Verder hou ik ervan om op de bank te liggen, liefst op schoot of in elk geval zo dicht mogelijk tegen hen aan. Wandelen vind ik ook leuk, vooral als mijn baasjes een stok weggooien en ik hem weer terug kan brengen. Een balletje mag trouwens ook wel, vind ik ook leuk. Ik kan alleen niet zo goed alleen zijn, dan wil ik nog wel eens een serenade brengen. Maar stilletjes aan begint dit te wennen, ik begin te beseffen dat mijn baasjes steeds weer terug komen.

In deze korte tijd dat ik bij mijn nieuwe baasjes ben heb ik het hart van de hele familie en vriendenkring gestolen. Ik ben ontzettend gelukkig en mijn baasjes ook!

Pootje van Bikkel!
   
Klik en help ons helpen