Sascha


fiogf49gjkf0d
Zo zijn we alweer een paar maandjes verder en het gaat heel goed met Lieve, die eerst Sascha heette.

Lieve is een dikke schat die haar naam veel eer aandoet. Een blafje komt er sinds een weekje eigenlijk pas uit, ze heeft wel geoefend, maar meer dan een kreetje kwam er eigenlijk nooit.

Ze is een dikke knuffelkont en erg aanhankelijk en ze wil dan ook altijd graag naast het vrouwtje zitten/hangen. Is die niet ter beschikking dan zijn andere schoten ook welkom.

Eenmaal buiten, aan de lijn, want Lieve kan geen katten zien zonder er achteraan te gaan (dan zitten haar mooie flaporen er voor de show aan), dan gaat ze los.Spelen met de andere honden hier is ook een favoriete bezigheid, maar daarna lekker luieren is ook geen probleem. Nu het zonnetje zo af en toe al eens komt kijken, dan zie je Lieve in de zon dutten.

Toen het in de winter sneeuwde, vond ze het in de eerste instantie maar niets, maar toen het maar bleef sneeuwen, ontdekte ze toch dat het wel leuk was om erin te spelen en te dollen.Haar kontje staat nooit stil> ze heeft geen staartje> en dan wiebelt ze zo heerlijk met haar kontje.

Kortom een heerlijke zachte hond die ons iedere dag laat zien hoe gelukkig ze is bij ons.Een dikke knuf van Lieve en haar vrouwtje Linda 
   
Klik en help ons helpen