Jorge


fiogf49gjkf0d
Hoi Allemaal,

Mijn naam is George, ookwel bekend als Jorge. Ik ben nu bijna een jaar in Nederland en het bevalt mij hier zeer goed.Ik woon samen met mijn twee baasjes en mijn drie katten vriendjes. Mensen in mijn straat noemen mij 'Sfinx' omdat ik bijna altijd op vensterbank lig om alles buiten goed in de gaten te houden. Ik speel graag met mijn vriendjes buiten op het veld, dan rennen we hard, als er geen vriendjes zijn om mee te spelen dan jaag ik graag op volgels, helaas zijn hun altijd sneller dan mij en vergeet ik dat er soms een sloot tussen zit en ben ik helemaal zwart. Het enige nadeel van in de sloot springen is dat ik in bad moet en dat vind ik niet zo leuk. Ik ga dan heeeeeel zielig kijken, maar het wassen gaat helaas gewoon door.

Nadat ik lekker gespeelt heb in het bos of op het veld kruip ik bij mijn katten vriendjes op mijn kleed, ja ze stelen altijd mijn plekje, heel voorzichtig ga ik er tussen liggen en slapen we saampjes een paar uur. Als de poezen geen ruimte willen maken voor mij dan kruip ik graag tegen mijn baasjes aan, lekker op de bank.

Ik wilde dit berichtje achterlaten voor iedereen en ook voor de mensen bij de stichting, want zeg nu zelf, als je mij zo ziet liggen op de foto, heb ik toch een fijn thuis gevonden. Dankzij jullie!

Dikke lik,
George ( en groetjes van zijn Baasjes )
   
Klik en help ons helpen