Olga


fiogf49gjkf0d
Sinds ongeveer een half jaar hebben wij ons hondje Tessa (voorheen Olga). We zagen haar en 2 andere hondjes op jullie site staan en na een nachtje slapen wisten we het;Zij is het! Haar foto was ook zo ontzettend lief! Ze keek je aan met haar grote , bruine ogen en achter haar hoofdje zag je het puntje van haar staartje (wat hier trouwens bijna de hele tijd kwispelt. Als je 's ochtends beneden komt hoor je vanaf de bank al meteen een dof geklop.)Het ophalen van Schiphol was heel spannend maar verliep zonder problemen en in de auto bleef ze keurig zitten.

Eenmaal thuis begon ze meteen overal te snuffelen en te kijken of er ook eten was. Dat was er;we hadden al vlees gekocht en we hadden dat voor haar opgewarmd en het haar gegeven. Dat liet ze zich buitengewoon goed smaken. Na wat gegeten te heben, hebben we haar mee naar buiten genomen, de duinen in en ze vond het geweldig en vooral interessant...al die geuren......die konijnen, herten en vogels! Ze trok eerst wel heel erg maar dat was redelijk snel afgeleerd. Aan het begin vond ze het ook best moeilijk om alleen te zitten maar dat was (ook) snel afgeleerd (in ongeveer 2 weken).Ze was ook meteen zindelijk en ze luisterde vanaf het begin al heel goed.Ze is ookverzot op haar speeltje 'piepkoe' en ze vindt het heerlijk om achter vogels aan te gaan (ze pakt ze niet) en om naar het strand te gaan en heerlijk te rennen. Ze heft al heel veel hondenvriendjes en trouwens ook mensenvriendjes die haar allemaal helemaal geweldig vinden!We krijgen zo vaak complimentjes over haar vooral dat ze zo mooi gebouwd is en zo sociaal is en ook dat ze hard kan rennen (als je dat ook een complimentje wilt noemen)Toen we haar net een week hadden gingen we dat 'vieren' door haar mee te nemen naar een restaurant.Wij zaten allemaal gezellig te eten en zij lag rustig (en half slapend) onder de tafel en bleef daar ongeveer 3 kwartier zo liggen.

Daarna naar het strand, dat vond ze natuurlijk het leukste van die hele dag! De meeste honden vinden eten leuker dan wandelen maar bij Tessa staat wandelen op de eerste plaats. Ze is een hele speciale hond die heel loyaal is en die altijd blij is. Binnen ligt ze vaak opgerold op de bank te slapen en buiten is ze heel bij en vol met energie en blijdschap, dat spat aan alle kanten van haar af. We zijn dolgelukkig met Tessa en zij met ons.We hopen dat ze nog lang bij ons mag blijven!

 


   
Klik en help ons helpen