Joshi


fiogf49gjkf0d

29 okt.2005 hebben wij Josje (joshi of ossie) bij Caat in Belgie gehaald. Josje is van Spanje via Duitsland en Belgie naar Nederland gekomen. Dus een zeer bereisde hond. Ze is 12 feb.2006 1 jaar geworden. Ze heeft al veel meegemaakt in dat eerste jaar. Maar gelukkig niet nadelig. Het is een gezellige, sociale en lieve hond.Is zelfs door onze oude knorrepot, Vhana, met open armen (poten) ontvangen. Soort zoekt soort ws.
De kleine schnautzer is af en toe niet zo blij met Josje en dan voornamelijk door haar puberale gedrag.Met de kinderen, 4 stuks, is het in de gaten houden maar ze is er ontzettend gek mee.In het begin was ze erg blafferig en ze heeft een grote jachtdrift. Maar als ze af en toe kan uitrazen in de "geitenwei" is ze weer helemaal happy. De geit hebben we wel even eruit gehaald! Anders leeft ze zich echt uit.

En als er dan nog een hazewind logeetje is dan is het helemaal te gek.
Sinds 2 wkn. lopen we een cursus 'gehoorzame hond' bij onze KC. Ben benieuwd of ze 'gehoorzaam' wordt. Het zou leuk zijn als ze los kan want dan is behendigheid echt wat voor haar....Ze springt als een jonge gazelle over de omheinig heen....met gemak. Dus nu hebben we toch maar een stroomdraadje op de omheining gemaakt.


In het bos of op de hei loopt ze nog niet los. Dat durf ik nog niet aan.
Ze is nu nog erg gefixeerd op andere honden maar ik begin al interessanter te worden.
Groeten van Josje en dehele familie


   
Klik en help ons helpen