Juana


fiogf49gjkf0d

Hier een berichtje van Juana. Sinds mei woon ik in Valthermond, bij Jan, Anita, Marilyn, Song en de honden Misha en Bemmel. Hoewel het pad van gewenning in het begin een beetje hobbelig was, heb ik het nu reuze naar mijn zin. Mijn baasjes zijn ook dol op mij. Ik ben dan ook een hele lieve, Spaanse dame van ongeveer acht jaar oud. Ik ben groot, lief, knuffelig en niet al te dapper. Alleen als je aan mijn roedel (lees gezin) komt, dan krijg je ruzie. Ik heb dan ook al een paar keer die sukkelige Misha en Bemmel moeten helpen, die dan weer eens door een andere hond bedreigd werden. Nu heb ik mijn postuur mee, en het enige wat ik doe is er even fors tussenin gaan staan. Nou dan druipen die andere honden wel af hoor! Bemmel mag van geluk spreken dat ik dat doe, want die doet af en toe knap chagrijnig tegen mij. In het begin heb ik haar een paar keer even gecorrigeerd, maar eerlijk gezegd heb ik de laatste tijd zoiets van: “Laat maar!” Ik ben de oudste, en duidelijk ook de wijste, en ik ga gewoon lekker liggen en mijn eigen gang. Wat ik helemaal te gek vind, is met Misha voor het hek blaffen als er iemand langs komt. Aan Bemmel heb je niets, die is zo doof als een kwartel en blijft stug liggen. Lekkere waakhond!

We zijn net terug van vakantie uit Denemarken, en dat was helemaal super! We hebben gelopen, gelopen en nog eens gelopen! We zijn in de bossen geweest, en op het strand en ik heb zo genoten! Misschien gaan we in de herfstvakantie weer, dat zou helemaal te gek zijn!

Met Marilyn lekker rennen op het strand in Denemarken Met vrouwtje gaan we ook vaak naar het bos. Dat is wel grappig, want ze heeft niet zo’n grote auto dus dan mag ik op de achterbank of voorin. Ik gedraag mij dan keurig netjes, en blijf rustig zitten. De meeste mensen moeten wel lachen als ze drie honden, twee of soms drie kinderen, en dan het vrouwtje uit het autootje zien komen. Nou weet ik verder niets meer, ik ga weer lekker knorren!
 Allemaal een dikke knuffel en poot van Juana!


   
Klik en help ons helpen