Kenny


fiogf49gjkf0d

Hallo ik ben Kenny,

Ik kom uit een nestje van 5 en wij zijn gevonden op straat in Portugal. Mijn 3 zusjes Jewel, Dolly en Emmy-Lou zijn ook in Nederland. 2 van mijn zusjes wonen zelfs in hetzelfde huis, wat een geluk!! Mijn broertje Bruce is in Duitsland geadopteerd.

Ik was al een tijdje in Nederland maar sinds 5 maanden heb ik mijn thuis gevonden, ik kwam eigenlijk in de opvang maar mijn nieuwe baas en zijn vrouwtje zijn voor mij gezwicht. Hier in huis heb ik er 2 vriendjes bij gekregen, Skee-loo de jack russel en Thomas de....uuhh.... kruising van van alles en nog wat. Thomas is mijn beste vriend, met hem ren ik de hele dag als een dolle door het huis heen.
Ik heb hier wel even moeten wennen. De eerste weken heb ik behoorlijk huis gehouden en heeft het vrouwtje 3 keer nieuwe gordijnen moeten kopen voor ik leerde dat ik die niet aan stukken mag scheuren, tja het is ook zo'n leuk spelletje.
Ik ben een erg slimme hond en heb mezelf geleerd om deuren open te maken, oppassen dus...want anders ga ik de straat op opzoek naar katten, daar ben ik zo gek op dat ik ze wel met haar en huid wil opeten, helaas mag ik daarom ook niet loslopen.

Gelukkig heb ik mazzel, het vrouwtje gaat iedere dag met ons naar het bos en daar kan ik naar hartelust rennen en ravotten. Meestal neem ik een verfrissende duik in de eerste de beste waterplas, heerlijk ik ben een echte waterrat!! Het baasje neemt mij iedere dag mee aan de fiets, zo blijf ik een slanke gespierde strakke kerel en dat vinden de meiden dan weer leuk. En verder ben ik eigenlijk een trouwe, lieve, aanhankelijke en vooral grappige superhond, tenminste dat zeggen ze.

Je hoort het ze hebben het maar getroffen met zo'n kanjer als mij!!

Een poot van Kenny


   
Klik en help ons helpen