Kida


fiogf49gjkf0d

Het verhaal van Pops ( voorheen Kida)

In mei ging ik samen met mijn vriendin een hondje ophalen. Kida zou zolang bij haar en Siep komen wonen tot er een nieuw thuis voor haar gevonden zou zijn.
Op de terugweg zat ze bij me op schoot. Een klein blond bang scharminkeltje. Ze heeft in mijn armen liggen slapen. Ik was verliefd.
Na een week, veel overleg met het thuisfront, en een ontmoeting met onze katten later, heeft Kida een nieuw thuis gekregen. En een nieuwe naam. Het is net een klein lief poppetje dus ze heet nu Pops. Er werd nog geopperd om haar Shadow te noemen. Ze liep nml constant achter me aan.Eten wou ze amper en drinken had ze schijnbaar ook niet nodig. Maar na een paar weken en het kopen van vers vlees had ze de smaak te pakken. Haar botten steken niet meer uit en ze duwt haar snuit lekker in de vijver om eens goed te drinken en de waterplanten eruit te trekken. Ook haar droge piekhaar is veranderd in een mooie "bos" blond punkhaar.Pops is geweldig, lief, amusant en erg aanhankelijk. Ik ben echt GEK op haar.

Wanneer je aan een hond of kat denkt en je weet dat je er goed voor kunt zorgen. Denk dan eens aan al die geweldige honden en katten zonder thuis en zonder papieren.
Geef ze een thuis en je krijgt er zoveel liefde, gezelligheid en gelach voor terug.

Groetjes, Tamara en Pops


   
Klik en help ons helpen